Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

opstartprobleem

Anoniem
s.littel
2 antwoorden
 • Ik heb - nadat ik een netwerkje heb aangelegd - steeds een probleem bij het opstarten. Zodra ik bij "Netwerkwachtwoord opgeven" op OK of Annuleren klik blijft het programma hangen, mijn cursor bevriest en ik moet opnieuw opstarten. Dan krijg ik ScanDisk en die vertelt me :
  "De grootte van C:\Progra~1\Sygate\Spf\Debug.log wordt verkeerd weergeven, etc."
  Ik kan dan Repareren, laat ik hem ook nog "Overslaan", dan worden in Station C: wat bytes gevonden die "misschien alleen maar ruimte innemen", etc. Die laat ik dan Wissen. Maar daarna lukt het me nog niet om via OK op het "Netwerkwachtwoord opgeven" de opstart te maken. Opnieuw opstarten en Niet laten Repareren bij Scandisk biedt daarna wel soelaas.
  Mijn systeem is W98se. Ik gebruik een Sygate Firewall. Deze Firewall heb ik al een keer gede-installeerd en weer opnieuw geinstalleerd, maar dit mocht niet baten.
  Weet iemand misschien de oplossing hiervoor?
  Sander
 • Die scandisk melding staat er volgens mij los van; zo'n log slibt op een gegeven moment heel erg vol! Kijk maar eens bij de eigenschappen van C:\Progra~1\Sygate\Spf\Debug.log
  een optie is om hem af en toe gewoon weg te gooien zodat er een nieuwe, schone, wordt aangemaakt.
  Je kunt ook een regel toevoegen aan het afsluitprotocol, heb ik ook gedaan maar dan voor ZoneAlarm want die heeft hetzelfde probleem.

  Door die regel wordt de inhoud van je log automatisch geleegd bij het afsluiten. Wat die regel precies moet zijn (@echo off…) zal je even op moeten zoeken in de FAQ van sygate zelf.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.