Vraag & Antwoord

OS Windows

Extra harde schijf

8 antwoorden
  • Ik heb een oude extra harde schijf in mij Xp machine erbij gezet. Hier staan belangrijke bestanden op. Nu geeft xp aan dat ik deze schijf eerst moet formateren voordat ik deze kan openen. Is er een manier om deze schijf toch te kunnen openen zonder dat ik al mijn bestanden kwijt ben?
  • hem in een oudere pc stoppen waar die het wel doet en dan via netwerk??? of usb stick overgooien?
  • oudere pc is een optie, maar daar zal hij toch ook vragen om te formateren!? ik moet gewoon bij de bestanden kunnen zonder te formateren!
  • [quote:652a1eba59="thomasvossen"]oudere pc is een optie, maar daar zal hij toch ook vragen om te formateren!? [/quote:652a1eba59] Die kans zit er wel in. Heb je die pc dan nog waar die oude harde schijf uit vandaan kwam? Wellicht staat er nog iets bruikbaars in deze topic http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=100008&highlight=
  • Ik heb vanalles geprobeerd maar krijg windows maar niet aan de praat. Ook als ik de schijf in de oude pc steek werkt het niet. Is er geen programma dat ik de schijf in de xp pc steek en dat ik dan zonder te formateren toch bij mij bestanden kan :lol:
  • [quote:2246755ff4="thomasvossen"]Ik heb vanalles geprobeerd maar krijg windows maar niet aan de praat. Ook als ik de schijf in de oude pc steek werkt het niet. Is er geen programma dat ik de schijf in de xp pc steek en dat ik dan zonder te formateren toch bij mij bestanden kan [/quote:2246755ff4] Bedoel je dat je al die programma's uit die link die ik gaf, al eens had geprobeerd? Dan is er waarschijnlijk geen oplossing.
  • Nou dat is f niet zo mooi dan :lol: :( , echt niemand een oplossig
  • Doe ns wat moeite , zoek bij google of hier op de forums.... Get Data back is bv een progsel om je data terug te halen.$ Daar hebben meerdere draadjes over gelopen. Spinrite is een ander progsel wat ik al eens genoemd heb.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.