Vraag & Antwoord

OS Windows

Geen beeld bij openen laptopscherm

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb sinds een tijdje last van een raar probleem. Ik heb een laptop met XP home edition. Als ik mijn beeldscherm dichtklap en na een tijdje weer open heb ik een zwart beeld. Normaal bij het bewegen van de muis wordt het beeld weer goed. Maar nu gebeurd er niks. en ben ik genoodzaakt de laptop te resetten. Ik heb bij energieoptie's beeldscherm uitschakelen wel aanstaan naar 10 min ofzo. Maar ik wil dit liever niet uitzetten.

  En nog een vraag, als je systeem op stanby of in de slaapstand staat, gaat het downloaden met een downloadprogramma dan wel gewoon door?

  Wie kan mij helpen, of is dit een hardware probleem?
 • Ik heb dat probleem ooit opgelost door op de blauwe FN en F4 te drukken. Ik weet alleen niet of FN op alle laptops aanwezig is.
 • Hallo,

  Ik ken dit probleem ook met mijn acer aspire. Het gebeurt totaal onwillekeurig. Soms heb ik het idee dat het komt omdat er al wat aan m'n usb poort hangt,de muis. En dat hier het opstartpobleem door komt.
  Als een dergelijk opstart probleem zich voordoet ,dan houd ik ca 5 seconden de aan/uit knop van de laptop ingedrukt. De laptop schakeld dan uit. Enkele seconden daarna gewoon weer aanzetten , en het werkt weer. Ik ben er van overtuigd daat het een software probleem is en zeker geen hardware.
 • heb je al geprobeerd op het toetsen bord te drukken?
 • Hallo,

  Ik heb van alles geprobeert met het toetsenbord, geen resultaat.
  Ik had vanavond weer het probleem. Laptop uit tas gehaald. Voeding eraan, muis in de usb poort, scherm open klappen, start button indrukken en dan….. niks nie. Zwart beeld. Op dat moment trek ik de muis uit de usb poort en wat gebeurt er? De controle lampje op de laptop beginnen te knipperen en ik heb beeld. Wat nu. Ik gebruik de standaard mouse driver van windows XP. Ik ga wel eens de orginele logitec software installeren misschien help dit, misschien ook niet. Of een bluetooth muisie aanschaffen.

  Groetjes

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.