Vraag & Antwoord

OS Windows

afsluiten Windows XP

10 antwoorden
  • Windows Xp sluit niet af. Blijft hangen bij :windows wordt afgesloten. Heb in het register de waittokillservicetimeout op 2000 gezet en de poweroff op 1. Op zo veel mogelijk plaatsen. (current user, local user)
  • Zijn deze problemen ervoor (voor het veranderen van de Register) of erna ontstaan? Of zijn dit problemen die jezelf hebt aangericht in je computer? :)
  • [quote:6c1a0bdfcc="brandsrus"]Zijn deze problemen ervoor (voor het veranderen van de Register) of erna ontstaan? Of zijn dit problemen die jezelf hebt aangericht in je computer? :)[/quote:6c1a0bdfcc] Zijn ervoor ontstaan. Wat me ook opvalt is dat ik het onderdeel APM niet meer in het configuratieblad heb staan( bij system). Dan kan je toch ook wijzigen? Ik vermoed dat er een paar services in de weg zitten. een tijd geleden heb ik er enige van automatisch op handgeschakeld gezet. Dan kan ik weer terugzetten.
  • [quote:f8de424daf="opip"]Zijn ervoor ontstaan. Wat me ook opvalt is dat ik het onderdeel APM niet meer in het configuratieblad heb staan( bij system). Dan kan je toch ook wijzigen?[/quote:f8de424daf] Wat is het onderdeel APM? [quote:f8de424daf="opip"]Ik vermoed dat er een paar services in de weg zitten. een tijd geleden heb ik er enige van automatisch op handgeschakeld gezet. Dan kan ik weer terugzetten.[/quote:f8de424daf] Welke services draai je dan normaal?
  • [quote:2d42ee1a8f="brandsrus"][quote:2d42ee1a8f="opip"]Zijn ervoor ontstaan. Wat me ook opvalt is dat ik het onderdeel APM niet meer in het configuratieblad heb staan( bij system). Dan kan je toch ook wijzigen?[/quote:2d42ee1a8f] Wat is het onderdeel APM? [quote:2d42ee1a8f="opip"]Ik vermoed dat er een paar services in de weg zitten. een tijd geleden heb ik er enige van automatisch op handgeschakeld gezet. Dan kan ik weer terugzetten.[/quote:2d42ee1a8f] Welke services draai je dan normaal?[/quote:2d42ee1a8f] apm staat voor Advanced Power Management - energiebeheer. Voordat ik weer in die services ga rommelen, heb ik nu systemherstel toegepast. Kijk of dat helpt.
  • [quote:397c6f37bb="brandsrus"][quote:397c6f37bb="opip"]Zijn ervoor ontstaan. Wat me ook opvalt is dat ik het onderdeel APM niet meer in het configuratieblad heb staan( bij system). Dan kan je toch ook wijzigen?[/quote:397c6f37bb] Wat is het onderdeel APM? [quote:397c6f37bb="opip"]Ik vermoed dat er een paar services in de weg zitten. een tijd geleden heb ik er enige van automatisch op handgeschakeld gezet. Dan kan ik weer terugzetten.[/quote:397c6f37bb] Welke services draai je dan normaal?[/quote:397c6f37bb] apm staat voor Advanced Power Management - energiebeheer. Voordat ik weer in die services ga rommelen, heb ik nu systemherstel toegepast. Kijk of dat helpt.
  • Ik hoor het graag of het geholpen heeft? anders zal ik nog een andere oplossing bedenken!
  • [quote:6591b53469="brandsrus"]Ik hoor het graag of het geholpen heeft? anders zal ik nog een andere oplossing bedenken![/quote:6591b53469] nee,het heeft geen zak geholpen
  • Weet je zeker dat je geen virus hebt? Een kennis van me had laatst ook een afsluit probleem met XP en bleek besmet met een virus (naam weet ik niet meer). Na het verwijderen van dat virus was het afsluit probleem ook verdwenen. Tis maar een idee! :wink:
  • [quote:58b8a34205="Tweaky"]Weet je zeker dat je geen virus hebt? Een kennis van me had laatst ook een afsluit probleem met XP en bleek besmet met een virus (naam weet ik niet meer). Na het verwijderen van dat virus was het afsluit probleem ook verdwenen. Tis maar een idee! :wink:[/quote:58b8a34205] no virus

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.