Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP schoon terug zetten

Anoniem
tdw
4 antwoorden
  • Windows vervuild op een gegeven moment en daarom wil ik W.XP wanneer deze pas geinstaleerd is [met drivers e.d.] weer terug kunnen zetten. Dat lukte me wel toen ik W. 98 en XP op fat had staan en met het ene besturingssysteem het ander kopieeerde, maar nu heb ik XP op ntsf, dus ziet W. 98 die niet meer. Ik heb voor een poosje geleden het register geexporteerd en met het backupprogramma van Windows, de map Windows gekopieeerd. Wanneer ik een van beide nu terug zet wordt dan het oude register of Windows vervangen, of wordt er alleen maar bijv. ontbrekende delen aangevuld en blijft de vervuilde Windows bestaan.
  • Als jij na je schone Windows XP installatie + drivers etc. een complete back-up maakt met de Windows Back-up tool, en na verloop van tijd raakt je pc vol/traag… kun je ten alle tijden de backup uitvoeren, en dan MOET hij alles compleet terug zetten. (dus ook in je register)
  • Zou dat zo simpel werken? Dus terwijl Windows draait, dan accepteert Windows dat die zichzelf overschrijft…. Lijkt me stug.
  • Als de backup op een andere schijf staat wel… althans, zo doe ik het altijd (werkt goed)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.