Vraag & Antwoord

OS Windows

Hoe “snelheid” van de IE/Favorieten aanpassen?

Anoniem
taco78
4 antwoorden
 • Een tijdje geleden heb ik met een bepaald Tweak progje een instelling (een standaard vertraging die in Windows/Internet Explorer zit) aangepast waardoor de menu’s sneller verschijnen. Ter info, mijn OS is XP Home met SP1.

  Nu blijkt in de praktijk dat deze wijziging super irritant is. Ga ik bijvoorbeeld tijdens het internetten naar mijn map Favorieten en wil daar via een sub map naar een favoriete link toe, dan moet ik precies de betreffende regel met de muis aanwijzen. Wanneer ik - ook al is dat maar een fractie van een seconde - de muis verkeerd beweeg, dan komt al direct de inhoud van de volgende map in beeld.

  Nu wil ik weer terug naar de standaard vertraging, maar ik kan me niet meer herinneren met welk programma ik deze wijziging heb aangepast. Ik denk dat ik na het verlopen van de trial periode het programma verwijderd heb.

  Mijn vraag is dus, met welk progje kan ik dit weer herstellen?

  Alvast bedankt!!!

  Grtz,
  Freakie
 • Met X-Setup moet het kunnen: http://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=4083&file=11&evp=b13c1ee2420e6267eabf743e2970f5f2
 • @ ludere

  Ik heb het probleem inmiddels opgelost door de registry handmatig aan te passen. Maar toch bedankt voor de tip. Ik ga dadelijk X-setup downloaden en installeren. Eens kijken wat dit progje te bieden heeft….

  Grtz,
  Freakie
 • Okee, er is een legio aan mogelijkheden om te tweaken bij X-Setup, succes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.