Vraag & Antwoord

OS Windows

problemen met het bestand win32k.sys

Anoniem
hugohugo
3 antwoorden
 • hoi hoi

  ik zit met een groot probleem.
  mijn pc strart op en alles maar als k eenmaal ben aangemeld onder mijn acount dan heb k tien seconde tijd en dan krijg ik een blauw scherm met de mededeling dat dit waarschijnlijk veroorzaakt word door het bestand win32k.sys wat moet ik doen???
  ik dacht zelf dat het aan mijn videokaart lag want die had ik over geklokt maar ik heb een andere erin gez\et en hij doet het nog steeds niet.

  ik hoop dat iemand weet wat ik moet doen.
  alvast bedankt gr hugo

  ps er staat ook in dat blauwe scherm dat als dit de eerste keer is dat ik mijn pc opnieuw moet opstarten en als dat niet zo is dat ik alle hardware en software moet controleren.
 • Als het je allemaal binnen die tien seconden lukt, dan zou je kunnen proberen om het genoemde bestand van de map Windows\system32\dllcache naar Windows\system32 te kopieren. In die map dllcache bewaart Windows een kopie van zo ongeveer alle systeembestanden, vandaar. Helpt dat niet of is tien seconden te weinig, probeer het dan door de boel in de veilige modus te starten. En anders: systeemherstel of laatst bekende goed werkende configuratie. Veilige modus en de rest is te bereiken door tijdens het opstarten op F8 te drukken.

  Jim
 • Misschien zit er iets tussen deze google-search.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.