Vraag & Antwoord

OS Windows

IEXPLORE.exe

6 antwoorden
  • Sinds een paar dagen is XP wel erg traag. Wat blijkt: in taakbeheer vraagt IEXPLORE.exe 99% van mijn cpu. (p4 2,8) Ik kan IEXPLORE.exe zonder probleem beindigen, zonder dat XP hier last van heeft. In msconfig.sys kan ik bij de opstartende progs geen vreemde dingen ontdekken, tenzij NVMCTRAY, ctfmon, E_S410H2, NvCpl, ccApp of SysTray hier niet tussen horen. Wie weet wat ik met IEXPLORE.exe aanmoet? Rens
  • edit foutje
  • eerst maar eens een hijacktest doen. zie hier voor info en instructie: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=115358
  • Ja, dit lijkt inderdaad op een hoeveelheid aanwezige spyware. Check de volgende websites maar eens: Die van [url=www.download.com/3000-8022-10122137.html]Spybot[/url], en hier is de site van [url=www.lavasoftusa.com/support/download]Ad-Aware[/url]. Groetjes van Jan Willem en doe je best :wink:
  • idd scannen op spyware. gebruik spybot eens of adaware. of de drastische hijack. (je kan er windows mee op zeep helpen)
  • Stom, beginnersfoutje. Ik had AdAware al eens gebruikt voor deze spyware, doch hierna leek het alsof het progje niet was verwijdert, na een dag stond het er namelijk weer gewoon tussen. grappig detail is dat dit 2 maal gebeurde nadat ik de software voor mijn nieuwe Epson printer had geinstalleerd. Het zal toch niet zo zijn dat...........? In ieder geval bedankt, Rens.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.