Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

HP 670 warme herstart weigert na update SP2

Marty Le Roy
9 antwoorden
  • Hoi

    Gisteren heb ik SP2 erop gezet. Alles werkt prima alleen een herstart van de pc (groene knopje) sluit het wel af maar gaat niet uit/aan. Hij blijft aan en het scherm gaat over in spaarstand. :roll:
    Om alsnog af en aan te zetten helpt in dit geval alleen de stekker eruit halen en er in doen.
    Het volledig uitzetten (rode knopje) werkt wel

    Wat kan ik hier aan doen?

    Heb HP 670
    met AMD proccessor
  • [quote:8d6f6355c3="Marty Le Roy"]Hoi

    Gisteren heb ik SP2 erop gezet. Alles werkt prima alleen een herstart van de pc (groene knopje) sluit het wel af maar gaat niet uit/aan. Hij blijft aan en het scherm gaat over in spaarstand. :roll:
    Om alsnog af en aan te zetten helpt in dit geval alleen de stekker eruit halen en er in doen.
    Het volledig uitzetten (rode knopje) werkt wel

    Wat kan ik hier aan doen?

    Heb HP 670
    met AMD proccessor[/quote:8d6f6355c3]

    Normaal gezien als je op een toets duwt van je toestenbord(spatie of zo) gaat de computer terug uit de slaapstand
  • [quote:7f9c0f4b40="rataplantje"]
    Normaal gezien als je op een toets duwt van je toestenbord(spatie of zo) gaat de computer terug uit de slaapstand[/quote:7f9c0f4b40]

    Ja normaal gezien wel. Maar dat is dus niet zo. Je hoort de systeemfan blazen en de zogenaamde doorstart dat je na een seconde ofzo weer iets ziet blijft uit.
    Nee, het is echt stekker eruit zodat het een koude start maakt.
    En pc kan niet kapot zijn, het gebeurde na SP2 (heb het ook een keer eraf gehaald en toen deed de warme herstart het wel.
    Kennelijk een patch ofzo nodig of iets in Windows veranderen… noem maar wat… :-?
  • Als je geen gebruik maakt van die slaapstand zet hem dan eens uit in de BIOS denk dat je probleem daarmee verholpen is.
  • in de BIOS is geen optie daar aanwezig, wel hoe de powerknop moet gedragen in bepaalde gevallen. Het is een AMI BIOS

    het gaat dus [b:1f19662cac]over de warme herstart van de pc, bijvoorbeeld na update of installatie. [/b:1f19662cac]Hij logt uit en op het moment dat het dus weer zou starten blijft het gewoon niks doen dan alleen maar de fans draaien, pc blijft wel aan hoor maar gaat niet windows starten.
    [b:1f19662cac]Dit is dus gekomen na installatie SP2[/b:1f19662cac]

    Zou ik nu al een nieuwe BIOS moeten hebben vanwege die :evil: SP2?? :evil: zal toch niet, de pc is net een half jaar oud.
    Inmiddels merk ik dat de software (LiveWare 3.0) van Soundblaster Live ook geen trek heeft, dus eigenlijk een update moet hebben die ik maar niet kan vinden.:-? De mixer werkt niet meer
    (Microsoft wat flik je ons nu weer :evil: )
  • in de BIOS is geen optie daar aanwezig, wel hoe de powerknop moet gedragen in bepaalde gevallen. Het is een AMI BIOS

    het gaat dus [b:6324c31597]over de warme herstart van de pc, bijvoorbeeld na update of installatie. [/b:6324c31597]Hij logt uit en op het moment dat het dus weer zou starten blijft het gewoon niks doen dan alleen maar de fans draaien, pc blijft wel aan hoor maar gaat niet windows starten.
    [b:6324c31597]Dit is dus gekomen na installatie SP2[/b:6324c31597]

    Zou ik nu al een nieuwe BIOS moeten hebben vanwege die :evil: SP2?? :evil: zal toch niet, de pc is net een half jaar oud.
    Inmiddels merk ik dat de software (LiveWare 3.0) van Soundblaster Live ook geen trek heeft, dus eigenlijk een update moet hebben die ik maar niet kan vinden.:-? De mixer werkt niet meer
    (Microsoft wat flik je ons nu weer :evil: )
  • Hoe staat die aan/uitschakelaar in het BIOS dan ingesteld?
    En heb je bij energiebeheer in windows, de opties van de Energieknoppen goed ingesteld dan? Misschien dat SP2 ze bij jouw veranderd. Je vind ze bij tabblad Geavanceerd. Je ziet daar o.a. "Als ik de aan/uit-schakelaar van de computer indruk:" Stel deze in op "Afsluiten."
    Ik weet dat dit een andere knop is dan de reset knop, maar ik zou toch ff kijken hoe je dat hebt ingesteld.

    Kijk verder ff of je alle updates van Windows hebt, na SP2 zijn er nog wat verschenen namelijk. En ja het zou zeker kunnen dat je een nieuwe BIOS nodig hebt. Ik zou hier zeker ff achteraan gaan.
  • Hoe staat die aan/uitschakelaar in het BIOS dan ingesteld?
    En heb je bij energiebeheer in windows, de opties van de Energieknoppen goed ingesteld dan? Misschien dat SP2 ze bij jouw veranderd. Je vind ze bij tabblad Geavanceerd. Je ziet daar o.a. "Als ik de aan/uit-schakelaar van de computer indruk:" Stel deze in op "Afsluiten."
    Ik weet dat dit een andere knop is dan de reset knop, maar ik zou toch ff kijken hoe je dat hebt ingesteld.

    Kijk verder ff of je alle updates van Windows hebt, na SP2 zijn er nog wat verschenen namelijk. En ja het zou zeker kunnen dat je een nieuwe BIOS nodig hebt. Ik zou hier zeker ff achteraan gaan.

    PS: Zucht….. is al de zoveelste keer dat ik per ongeluk ga dubbelposten omdat die server zo traag is.
  • [quote:f0799648b9="roy_startpag"]Hoe staat die aan/uitschakelaar in het BIOS dan ingesteld?
    En heb je bij energiebeheer in windows, de opties van de Energieknoppen goed ingesteld dan? Misschien dat SP2 ze bij jouw veranderd. Je vind ze bij tabblad Geavanceerd. Je ziet daar o.a. "Als ik de aan/uit-schakelaar van de computer indruk:" Stel deze in op "Afsluiten."
    Ik weet dat dit een andere knop is dan de reset knop, maar ik zou toch ff kijken hoe je dat hebt ingesteld.

    Kijk verder ff of je alle updates van Windows hebt, na SP2 zijn er nog wat verschenen namelijk. En ja het zou zeker kunnen dat je een nieuwe BIOS nodig hebt. Ik zou hier zeker ff achteraan gaan.

    PS: Zucht….. is al de zoveelste keer dat ik per ongeluk ga dubbelposten omdat die server zo traag is.[/quote:f0799648b9]

    Al contact op genomen met de helpdesk van HP?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.