Vraag & Antwoord

OS Windows

Nieuwe WLAN standaard

6 antwoorden
  • Hey, Heb hier zo'n folder van de mediamarkt, waarin staat dat je in de nabije toekomst een 54 Mbit verbingden kan omtoveren tot 108 Mbit met alleen nieuwe drivers. Nou staat in dat zelfde boekje dat je als normale thuisgebruiker jouw harde schijf niet groter hoeft te zijn dan 40 MB.. Dus klopt het wat ze zeggen over de snelheid? Danku!
  • Men is inderdaad bezig met nieuwe standaarden op het gebied van wifi. Echter is er nog weinig definitief. Er is al wel apparatuur beschikbaar, die op 108 mbps zegt te werken, vooruitlopend op de standaard. Als de firmware daarvan upgradable is, zou het aan de standaard aangepast kunnen worden zodra die verschijnt. Maar een klein risico houd je natuurlijk altijd.
  • Heb net een USRobotics draadloze router en draadloze netwerkkaart gekocht die tot 108 mbps kunnen worden opgejaagd. Ben hier nog niet mee bezig geweest, maar het kan dus onder bepaalde omstandigheden wel.
  • [quote:c62c3dbe94="MichielPH"]Nou staat in dat zelfde boekje dat je als normale thuisgebruiker jouw harde schijf niet groter hoeft te zijn dan 40 MB.. Dus klopt het wat ze zeggen over de snelheid? [/quote:c62c3dbe94] Is dat niet bedoeld hoeveel MB aan schijfruimte de software voor de kaart inneemt ? :)
  • [quote:5c187379ca="NoepZor"][quote:5c187379ca="MichielPH"]Nou staat in dat zelfde boekje dat je als normale thuisgebruiker jouw harde schijf niet groter hoeft te zijn dan 40 MB.. Dus klopt het wat ze zeggen over de snelheid? [/quote:5c187379ca] Is dat niet bedoeld hoeveel MB aan schijfruimte de software voor de kaart inneemt ? :)[/quote:5c187379ca] Het is een standaard folders over laptop's, dus ze zullen wel 1024 × zoveel bedoelen
  • ik heb router en draadloze netwerkkarten van U.S Robotics en daarbij draai ik theretisch gezien op 125 MB, met behulp van de nieuwe drivers. Het werkt allemaal uitstekend, en ik heb ongeveer een praktische verbindingssnelheid van 80 mb/s bvoven op zolder

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.