Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Kan niet aanmelden onder WindowsXP

zupachris
5 antwoorden
  • Ik heb vandaag een CD-Rom opgestart die bij de PCM zat. Hier stond op hoe je je pc'tje weer snel kon krijgen. Nadat ik iets met het geheugen veranderd had kwam de vraag:'De computer moet opnieuw worden opgestart. Wilt u de computer nu opnieuw opstarten?', waarop ik 'Nee' antwoordde, omdat ik nog met van alles bezig was. Vervolgens wil de computer wel opstarten, maar als ik in het aanmeldscherm op mijn (of een van de andere) account klik, loopt hij ongeveer vast en ik krijg drie mededelingen in de strekking van:'de I/O controller……het systeem kan u niet aanmelden omdat de systeembronnen niet aangesproken kunnen worden..'enz. Nou staan er een aantal erg belangrijke bestanden (niet de mijne! :wink: ) op de computer op de C-schijf, dus de simpele oplossing: spoel gewoon windows er opnieuw overheen werkt niet. Ik wil alleen die bestanden op een andere computer of schijf hebben. Wie kan me helpen? :cry:
  • In veilige mode, systeemherstel uitvoeren ?
  • Als ik een DOS-opstartdiskette maak, waarmee ik in veilige modus zou kunnen komen, pakt ie de diskette niet. Verder zou ik niet weten hoe ik in veilige modus zou moeten komen.
  • Ooit van functietoets F8 gehoord? Ik zou er maar eens in gaan verdiepen. Die toets indrukken wanneer de harde schijf gelezen wordt voor het opstarten. In het algemeen heb je daar een aantal seconden voor. Overigens, als je dat nooit gedaan hebt, dan zal dat vermoedelijk niet direct goed gaan. Ook de informatie die je uiteindelijk krijgt te zien is de eerste keer (en later) misschien ook wel verwarrend. Voor alles is er een eerste keer.
  • In veilige modus of 'laatstbekende juiste configuratie', doet ie het ook niet. Ik hoef op zich de pc ook niet onder xp te booten, maar ik wil alleen een paar bestanden overzetten naar een andere partitie.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.