Vraag & Antwoord

OS Windows

Tijdelijke Internet bestanden

5 antwoorden
  • Ben geen computer expert. Maar heb 6 jaar pc gehad op Windows 98. Heb nu 1 week nieuwe notebook die draait op Windows XP. En dat is wennen. Bijvoorbeeld in verkenner/explorer kan ik mijn tijdelijke internet bestanden helemaal niet zien. Heel vreemd. En lastig ook als je alsnog een bestand wilt opslaan. Weet iemand hier een oplossing voor?
  • De tijdelijke internet bestanden un je vinden in C:\Documents and Settings\All Users of je eigen gebruikersnaam
  • "t Is absoluut niet verstandig om bestanden op te slaan in je Internet cache (Temp Internet Files)!! Bij het leegmaken van de cache worden deze bestanden dan niet "meegenomen" omdat ze niet in de index vermeld staan. Kies hiervoor een andere locatie; maak b.v. een map "Downloads" of zoiets aan.....
  • [quote:d792541012="lion"]"t Is absoluut niet verstandig om bestanden op te slaan in je Internet cache (Temp Internet Files)!! Bij het leegmaken van de cache worden deze bestanden dan niet "meegenomen" omdat ze niet in de index vermeld staan. Kies hiervoor een andere locatie; maak b.v. een map "Downloads" of zoiets aan.....[/quote:d792541012] Maar dat doet windows toch automatisch naar Temporary Internet Files downloaden??
  • Windows slaat hier zelf gedownloade [u:1ded640edf]pagina's[/u:1ded640edf] e.d. op, da's wat anders dan je zelf aangeeft met: "En lastig ook als je alsnog een bestand wilt opslaan." Het lijkt me dat je hier jouw eigen actie bedoelt......, toch?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.