Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

foutmelding bij opstarten McAfee

Anoniem
Jim van Zweeden
6 antwoorden
 • "Er is geen standaard email geinstalleerd of de huidige emailclient kan niet voldoen aan het berichtverzoek. Start Microsoft outlook en stel deze toepassing in als de standaard emailclient"

  Deze melding krijg ik telkens bij opstarten Xp. Waar kan ik deze toepassing aanpassen ????

  Bij voorbaat dank Forum
 • > os windows
 • Welke E-mailclient gebruik je en ondersteunt McAfee die wel?

  Jim
 • ik gebruik Outlook Express, kan me niet voorstellen dat McAfee deze niet ondersteunt.
  In de opties Outlook Express tabblad algemeen is het niet mogelijk om "dit is het standaard Emailprogramma" in te stellen.
  Zou dit het kunnen zijn?
  Zo ja, hoe kan ik deze optie toch laten toepassen?
  Bedankt alvast
 • In Outlook Express staat onder "Extra/Opties" op het tabblad "Algemeen" onderaan wel degelijk een knop "Als standaard instellen". Als OE al je standaard programma is dan is die knop uiteraard niet actief. Maar ondersteunt MacAfee OE is de vraag. Je zou denken van wel. Maar in je eerste posting schrijf je dat MacAfee vraagt om Outlook in te stellen als E-mailclient en dat geeft dan toch reden tot twijfel. Voor de goede orde: [b:4ffc95cccf]Outlook[/b:4ffc95cccf] is onderdeel van Microsoft Office en een heel ander programma dan [b:4ffc95cccf]Outlook Express[/b:4ffc95cccf]. Maar de handleiding van MacAfee zal hierover toch wel uitsluitsel geven? Misschien moet je voor OE een aparte plug-in installeren of zo.

  Jim
 • Wakker worden Bart! Er staat inderdaad Outlook. Heb nu Microsoft Outlook gestart en daar wat in aangepast. Probleem weg!!

  Bedankt
  Bart

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.