Vraag & Antwoord

OS Windows

Re-install na crash

4 antwoorden
  • De computer van een collega was gecrashed; de boel geformatteerd; xp er weer op, (legale) norton weer geinstalleerd, adsl erop; toen in vliegende vaart de (broodnodige) updates opgehaald maar ondertussen bestookt door 40 en meer virussen die wederom de boel platgooiden. Wie weet een oplossing?
  • Had je bij het installeren van windows de netwerkverbinding ontkoppeld? Geeft me het idee dat je een nieuwe install gedaan hebt terwijl je internet nog inzat. En dat dan zonder firewall zou vragen zijn om problemen. Vandaar mijn eerste vraag. (als je ze niet losgekoppeld had: gewoon opnieuw beginnen en pas na installatie van Norton en je firewall de internetkabel terug inpluggen en de nodige updates binnenhalen)
  • Heb je meerdere partities of schijven die je verder ongemoeid hebt gelaten en waar misschien een virus op zou kunnen staan die over zijn gesprongen naar c:
  • Je kunt de updates van b.v. Norton ook ff via een andere computer downloaden. Zie hier: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/download.html Zelfde geldt natuurlijk voor SP2. Brand het ff op CD, en voordat je kabel erin plugt kun je al goed beveiligd zijn :wink:.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.