Vraag & Antwoord

OS Windows

PC windowsXP SP2 opstart probleem na verwijdering software

6 antwoorden
  • Pentium IV PC 3.4GHz, WindowsXPSP2 onderhoud tot hoogste level. Geen diskette drive, DVD/CD brander en DVD speler. PC werkte goed, na verwijderen van de proefversie van eTrust Antivirus software heb ik opstart problemen met de PC. De software is verwijderd via het Configuratiescherm van WindowsXP item eTrust registration. De proefversie van 90dagen was verlopen. De volgorde is: - aanzetten - pc start op (boot) - er is een mogelijkheid op DEL voor BIOS en F8 selectie menu te kiezen De selectie is via F8: CD-ROM of Harde schijf - het welkom scherm van windows XP Home SP2 verschijnt - het logo van eTrust komt even in beeld (kennelijk niet verwijderd) - inklikken met muis of intoetsen via toetsenbord werkt niet meer - de ontvanger van het toetsenbord en de muis werkt goed - onderbreken tijdens opstarten met F8 werkt dus batt. OK - reset knop PC werkt niet meer - uitzetten via een harde power off - opnieuw power on - reset knop indrukken, systeem herstart en is niet te gebruiken - geen toegang met muis en toetsenbord (muiscursor beweegt wel). Ik wil dit probleem oplossen, echter ik heb geen diskette drive. Kan ik via een cd-rom (zelf branden) en een programma toegang tot mijn harde schijf krijgen ? Hoe en met welk programma kan ik dit doen? Ik zou het liefst terug willen naar een eerder systeem herstelpunt in de hoop dat daarmee het probleem verholpen is. Tips, suggesties en reacties welkom. Dank en groet.
  • Als ik het zo lees, denk ik dat je beste een nieuwe install kan doen. Windows is te ver gesloopt.
  • boot je systeem met de xp cdrom: kies dan voor herstellen. Misschien dat dat helpt ? Lukt het echt niet om in veilge modus te starten met XP ? Ja, dan kan je het herstelpunt terugzetten.
  • traag
  • De tips lukten niet, ik heb het hele systeem opnieuw geinstalleerd. Bedankt voor de reacties en het meedenken.
  • [quote:fbdb3c23b3="DoeHetZelf"]De tips lukten niet, ik heb het hele systeem opnieuw geinstalleerd. Bedankt voor de reacties en het meedenken.[/quote:fbdb3c23b3] Heb je echt je al je schijven leeggegooid, of erover heen geïnstalleerd? Als je echt alles leeggegooid hebt, dan is het dus een hardwaredefect of BIOS. Haal al je kaarten er eens uit behalve je videokaart en probeer dan eens of die doorstart.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.