Vraag & Antwoord

OS Windows

XP Pro Remote Assistance AANBIEDEN.

5 antwoorden
  • Beste leden, Ik weet hoe XP gebruikers onderling elkaar scherm over kunnen nemen. Wat ik nu zoek is hoe je hulp aanbiedt en na toestemming deze op afstand kunt bieden. De methode zoals XP hem nu standaard gebruikt is vragen om assistance en het gaat hier dus om aanbieden van assistance.
  • Waarom denk je dan Ms heeft gekozen voor deze konstruktie ?? Ik denk dat niemand zit te wachten op ongevraagde aanbiedingen van whoever om assistentie te verlenen ?? Als iemend jou hulp nodig hebt, laat hem dan gewoon hulp op afstand aan je vragen via de in windowsXP ingebouwde manier. In ander gevallen kan je gebruik maken van programma's zoals realvnc of tightvnc of remote administrator om iemand zijn computer over te kunnen nemen, Maar ook hier is het zeer gewenst dat de vraag om hulp komt van diegene die dit nodig heeft. Overigens lijkt het ongevraagd aanbieden van hulp wel erg veel op spamm en dat is bij wet verboden, dus zou ik hier maar zeer voorzichtig mee omgaan. Jan Willem
  • [quote:3c20cee178="shepherd"] Ik denk dat niemand zit te wachten op ongevraagde aanbiedingen van whoever om assistentie te verlenen ?? Jan Willem[/quote:3c20cee178] Het is niet ongevraagd. Het betreft hier ondersteuning op een kantorencomplex, waar gebruikers, verspreidt over verschillende etages, ondersteuning vragen bij diverse pc problemen. En zoals eerder te lezen is, kan ik [b:3c20cee178]na toestemming [/b:3c20cee178]meekijken of assisteren.
  • Of en hoe het werkt weet ik niet (niet geprobeerd) maar kijk eens in de Windows Help naar dit onderwerp: [b:3f0eec12c2]Werken met Verbinding met extern bureaublad[/b:3f0eec12c2] Dat verhaal lijkt toch wel erg op wat jij zoekt. Jim
  • Of je probeert een programma als [url=http://ultravnc.sourceforge.net/]UltraVNC[/url]? NB. Moet dan op beide computers geïnstalleerd zijn!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.