Vraag & Antwoord

OS Windows

Hokjes met rode kruisjes

6 antwoorden
  • Ik zie heel vaak tijdens het internetten op verschillende sites en ook bij e-mails een wit vierkant vakje met een rood kruisje erin. Dit in plaats van een afbeelding. Wie weet waar dat aan ligt en hoe ik dat oplos?
  • Dat wil zeggen dat er een afbeelding niet weergegeven kan worden. Dit kan twee oorzaken hebben. De afbeelding is van de website verwijderd maar de verwijzing er naar toe nog niet, of hij wordt geblokkeerd. Vertel eens wat meer over je situatie. Welk OS gebruik je en welk programma gebruik je om te e-mailen? //edit: Kijk hier eens: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=134692
  • Volgens mij is het niet zo dat er naar een afbeelding verwezen wordt die er niet meer is, want het komt zó vaak voor! Ik heb Windows XP en ik e-mail met outlook.
  • [quote:10cae40bf0="chranimei"]Volgens mij is het niet zo dat er naar een afbeelding verwezen wordt die er niet meer is, want het komt zó vaak voor! Ik heb Windows XP en ik e-mail met outlook.[/quote:10cae40bf0]Heb net m'n bericht aangepast maar voor de duidelijkheid, kijk hier eens: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=134692
  • Outlook blokkeerd standaard alle afbeeldingen in emails, anders kunnen bepaalde afzenders van spam zien dat het emailadres actief is.
  • [quote:0b39509921="Vunce"]Outlook blokkeerd standaard alle afbeeldingen in emails, anders kunnen bepaalde afzenders van spam zien dat het emailadres actief is.[/quote:0b39509921]Er komt daarvan een melding te staan boven het betreffende bericht. Door daar op te klikken worden de afbeeldingen wel doorgelaten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.