Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP

4 antwoorden
  • Hallo Op mijn 3 dagen oude computer, waar bij de uitlevering Windows XP al op voorgeïnstalleerd was, heb ik Windows XP opnieuw geïnstalleerd. Hierna start Windows XP niet meer volledig op en herstart de computer telkens als het Windows XP Bootscreen verschijnt. Ik kan de computer alleen nog maar in veilige modus opstarten. De specificaties van het systeem: * Asus A8N SLI * AMD Athlon 64 3500+ * Hitachi 250 GB SATA * TwinMos 2 x 512 MB PC-400 DDR * XFX GeForce 6600 GT PCI-E Kunnen jullie mij helpen? compu4ever
  • Meestal moet je eerst drivers installeren van je Sata hdd en dan windows opgooien.
  • Hallo Nadat ik Windows XP na wat rommelen aan de praat heb gekregen dient zich het volgende probleem aan. Als ik nu een CD of DVD in mijn DVD-drive doe die als Slave staat ingesteld dan krijg ik een Blue Screen en start de PC opnieuw op. compu4ever P.S. Sorry voor het verkeerde onderwerp foutje.
  • Ben bang dat je install niet goed gegaan is, graag meer info Is t een machine met een partitie waar WinXP hidden staat en een flop om die fabrieksinstellingen weer terug te zetten? Is t een PC met losse XP ( complete) CD? Heb je format uitgevoerd? Heb je ALLE drivers en die goed geinstaleerd?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.