Vraag & Antwoord

OS Windows

Taal veranderen in Windows Xp proff.

6 antwoorden
  • Hoi, Hoe kan ik het snelst de taal veranderen in Windows Xp proff. ? Ik heb nu een engelse versie en ik wil een nederlandse versie. Ik heb van allebei ( ned +eng) de cd van Windows Xp proff. ( Geen oem!) Kan ik die Nederlandse versie er gewoon overheen knallen ? Wie heeft er een nuttige tip ? Groet Rob.
  • gewoon eroverheen knallen
  • jep gewoon als upgrade installeren. dus geen nieuwe installatie als je je instellingen wilt behouden.
  • Ik heb inmiddels de Nederlandse versie eroverheen gezet middels een nieuwe installatie ( dit is de enige keuze!). Nu krijg ik bij opstarten de keuze uit: Windows XP proffesional Windows XP proffesional De eerste optie is de nieuwe installatie dus NL De tweede optie is mijn oude engelse versie. In boot.ini word Windows XP maar 1 keer vermeld. Hoe kan ik de tweee regel weghalen ?
  • computer eigenschappen/geavanceerd/opstartinstellingen/ 30 sec boot gezeur afvinken of editen en de juiste regels weghalen maar ik zou voor het afvinken gaan dan start deze gelijk door naar xp....
  • [quote:09241aa7be="Tedz"]computer eigenschappen/geavanceerd/opstartinstellingen/ 30 sec boot gezeur afvinken of editen en de juiste regels weghalen maar ik zou voor het afvinken gaan dan start deze gelijk door naar xp....[/quote:09241aa7be][url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=141931]dit[/url] dus. :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.