Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem om mappen te openen : zoeken ipv openen.

10 antwoorden
  • Een kennis van mij heeft een probleem om mappen te openen via "Deze computer" Een dubbelklik op een map opent een venster [b:5ba2433b76]"zoeken"[/b:5ba2433b76] in plaats van de map te [b:5ba2433b76]openen[/b:5ba2433b76]. Bij rechts klikken verschijnt zoeken vetgedrukt als 1e, openen pas als 3e. Er lijkt dus iets mis in het register ofzo. Ik heb via mapopties alles al geprobeerd. Wie weet een simpele oplossing?
  • Met xp terug naar een vorig herstelpunt, met een herstelpunt word er ook een backup van het register gemaakt
  • Het probleem zit er al enige maanden in, ik weet niet of een herstelpunt terug zetten nog zin heeft. :-?
  • [quote:6f17be7bab="Tweaky"]Het probleem zit er al enige maanden in, ik weet niet of een herstelpunt terug zetten nog zin heeft. :-?[/quote:6f17be7bab] Heb op mijn computer gekeken en je kan tot drie maanden terug, weet niet of dat op alle computers zo is.
  • gewoon in de verkenner via extra (tools) naar mapopties, tabblad bestandstypen. zoek type map op en zorg via bewerken ervoor dat openen bovenaan komt te staan cq vet wordt weergegeven.
  • Nou, zonder eigenwijs te willen wezen, maar bij mij staat bij het bestandstype Map "explore" bovenaan hoor! En het werkt zoals het hoort. Gr. Jim
  • tja, volgens mijn bescheiden mening is explore in het nederlands openen..., dus begrijp ik deze reactie niet.
  • Nou, bescheidenheid siert de mens nietwaar. Maar om m'n reactie te verduidelijken, bij mij staat er dit: [img:316eadd0bf]http://home.hccnet.nl/g.van.zweeden/Map1.GIF[/img:316eadd0bf] [img:316eadd0bf]http://home.hccnet.nl/g.van.zweeden/Map2.GIF[/img:316eadd0bf] Dus explore en open is blijkbaar toch niet hetzelfde volgens Microsoft en vandaar dus mijn reactie. Hierbij vraag ik dus om een beetje begrip :) . Gr. Jim P.S. Mijn vrouw begrijpt mij niet, mijn baas begrijpt mij niet en ik begrijp de wereld niet :cry: . Wat is dat toch met mij, tijd voor de psych misschien? (Grapje :D )
  • nou ja, hoe dan ook, die van jim doet het. maar het probleem zat hem in de pc van tweaky´s kennis, dus ik stel voor dat we ons daartoe beperken.
  • //Tweaky : Gewoon een hint; Als het een engelse Windows is, dan heet het File Folder en Folder (staan er bij mij twee) (ik denk ik meld het voor de zekerheid maar even).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.