Vraag & Antwoord

OS Windows

[USB] Stationletters USB-keys

3 antwoorden
  • Hallo mensen! Ik gebruik regelmatig verschillende USB keys. Waaronder mijn Cowon Iaudio G3 mp3 speler. Ik kan deze alleen niet meer vinden. Hij zegt bij aansluiten dat er een USB Mass Storage Device gevonden is. Maar ik kan hem in deze computer niet vinden! Ik heb het gevoel dat alle usb keys die ik ooit gebruikt heb een beetje met elkaar in de clinch gekomen zijn. Hoe kan ik de driveletter van een usb key aanpassen? Hoe kan ik drivers van bepaalde UMD's aanpassen? (opnieuw installeren) Thanks. Jasper
  • in principe hoef geen drivers te installeren doe je dit wel dan moet vaak middels groen icoontje rechts onderin op taakblak (geeft dan aan harware veilig verwijderen) als je het nl niet via 2e optie doet beschadigt vaakt de software en doet ie het niet meer vaak moet dan desinstalatie doen en vaak ook nog het register induiken om het te herstellen zoek dan in register naar de naam van fabrikant middel bewerken > zoeken door F3 daarna te gebruiken zoekt ie door het register heen rechtermuisknop kan je de regel verwijderen DENK EROM DAT 100% ZEKER WEET DAT JE DE GOEDE HEBT!!! anders zou je windows dermate beschadigen dat ie niet meer opstart laat anders iemand die er goed vestand van heeft er naar zoeken :wink:
  • of je gaat gewoon naar: start > configuratiescherm > systeem beheer > computerbeheer > schijfbeheer. En daar kan je dan alsnog een schijfletter aan de key toevoegen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.