Vraag & Antwoord

OS Windows

Help! Partitieprobleem

Anoniem
KeesA
5 antwoorden
 • Berdankt voor je reactie. Maar dit had ik natuurlijk al geprobeerd. Maar het bleek dat ik deze partitie niet meer kon verbergen. Wel de andere partitie maar daar heb ik niks aan natuurlijk.
 • Hallo allemaal.

  Ik heb het volgende probleem. De packacrd bell die ik heb komt standaard met een herstelpartitie op de harde schijf. Deze partitie zit helemaal op het begin van de harde schijf, is verborgen en heeft letter J:
  Maar…. Ik wilde een nieuwe partitie maken op de harde schijf met partition magic. En dit is een beetje fout gegaan. De herstelpartitie is nu een gewone zichtbare paritie met aanduiding c: Klein probleempje dus… De paritie moet weer aanduiding J: krijgen en verborgen worden anders kan ik hem niet meer gebruiken. Heeft iemand suggesties hoe ik dit kan doen?

  Groeten,

  Hans
 • Met Partition Magic kun je 'm weer onzichtbaar (hidden) maken en een andere driveletter toewijzen.
 • Dat heeft ermee te maken dat jouw oorspronkelijke hidden partition helemaal aan het begin van de schijf is geplaatst. Een startpartitie kan inderdaad niet verborgen worden met een huis-tuin-en-keukenprogramma als PM.

  Ik ben bang dat ALS je het systeem in oude staat wilt terugbrengen (is dat echt noodzakelijk?) je met een eventuele rescuedisk de koopsituatiatie van je systeem moet herstellen, nadat je je gegevens hebt veiliggesteld.
 • Ik heb het al een klein beetje opgelost. Ik heb wederom met partition magic de eerste partitie gekopieerd naar het einde van de harde schijf. Vervolgens heb ik de eerste partitie helemaal verwijderd. Mijn J partitie was toen dus gewoon weer c: Daarna heb ik met patition magic de gekopieerde partitie verborgen terugezet voor de c: schijf. Alleen is deze partitie niet echt meer oproepbaar omdat het vroegere setupprogragrammaatje van packard bell, voor systeem herstel (bij booten op f11 drukken), er nu niet meer is. Misschien heeft iemand hier een oplossing voor?

  En je hebt gelijk. Als ik de computer echt weer in de oude staat wil hebben dan kan ik hier master cd's voor aanschaffen. Voor het lieve sommetje van €60…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.