Vraag & Antwoord

OS Windows

Outlook express loopt vast wanneer ik nieuw bericht kies

4 antwoorden
  • Ik heb sinds kort een vaag probleem: ik kan in outlook express alleen nog maar mijn e-mails lezen en en als een nieuw bericht wil maken dan loopt hij vast dan en ook als ik een email appart wil openen dan loopt hij vast.... wat zou de oorzaak kunnen zijn? Overigens ligt het niet aan de virusscanner want die heb ik uitgezet.
  • Dit kan werkelijk van alles zijn! Check de PC op malware (spyware) of je kunt ook in de systeem logging kijken waarom hij crashed.
  • Idd, kan van alles zijn. Je hebt de volgende mogelijkheden [list:84142658bf] - Spyware - Virus - Opnieuw installeren[/list:u:84142658bf] Spyware is weg te halen met Hitman Pro. Een virus kan je weghalen met de gratis scanner van Avast!, die net zo goed werkt als NAV2005 Je kan het ook opnieuw installeren. Dit doe je door naar het configuratiescherm te gaan, en naar Software. Dan klik je links op Windows Onderdelen toevoegen of verwijderen. Eventjes wachten en er komt een menu. Scroll iets naar beneden en vind Outlook Express uit. En doe dan volgende. Nu zal hij het gaan deinstalleren. Herstart je pc en doe precies hetzelfde weer, alleen vink hem nu aan. Nu gaat hij hem weer installeren. En dan maar hopen dat hij het weer doet.
  • Hij doet 't weer. Ik heb mijn pc gewoon geformatteerd :P

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.