Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

DIVX

Lodyx
5 antwoorden
 • Hallo!

  Ik heb een aantal bestanden die ik wil afspelen op een mediaplayer, maar geen van de mediaplayers die ik heb, wil het bestand openen.
  Het zijn .avi bestanden en met de DIVX speler (versie 2.6, updates heb ik ook naar gekeken maar die waren niet voorhanden) wordt het bestand niet afgespeeld. Verder ook niet met Windows mediaplayer 10, AVL, RealPlayer, Winamp, Quicktime.
  Bij de mediaspeler van Windows geeft ie aan dat een aantal (of 1) codecs ontbreken. Maar welke ik dan moet hebben, staat er niet bij. Of waar ik ze vandaan kan halen.
  Wie weet een speler die deze bestanden wel kan afspelen???

  Dank je wel!

  Wilfred.
 • klinkt een beetje als een beschadigd bestand:S :(
 • Toen ik begon met af en toe eens iets te posten, hebben de ouderlingen er tot hun groot genoegen van geprofiteerd om mij om de haverklap er op te wijzen dat mijn onderwerp in een verkeerde rubriek zat, wat natuurlijk juist was.

  Sta me toe U op deze uiterst strikte regels te wijzen die in dit forum blijkbaar gelden.

  Dus: Uw onderwerp staat duidelijk op een verkeerde plaats en moet in HARDWARE > videobewerking of in het slechtste geval in SOFTWARE > anders staan.

  Deze onderafdeling v/h forum gaat over OS (operating systems).

  En om op uw vraag te beantwoorden: DL GSpot Codec Information Appliance http://www.headbands.com/gspot en U zal weten wat voor bestand het is en/of het corrupt is.
 • [quote:26eb97f66b="JimBFB"]Toen ik begon met af en toe eens iets te posten, hebben de ouderlingen er tot hun groot genoegen van geprofiteerd om mij om de haverklap er op te wijzen dat mijn onderwerp in een verkeerde rubriek zat, wat natuurlijk juist was.

  Sta me toe U op deze uiterst strikte regels te wijzen die in dit forum blijkbaar gelden.

  Dus: Uw onderwerp staat duidelijk op een verkeerde plaats en moet in HARDWARE > videobewerking [/quote:26eb97f66b]
  Ik zie niet in waarom deze vraag bij hardware moet staan; dit is duidelijk een probleem van softwarematische (mm, correct nl?) vraag.

  [quote:26eb97f66b="JimBFB"]

  of in het slechtste geval in SOFTWARE > anders staan.

  Deze onderafdeling v/h forum gaat over OS (operating systems).

  En om op uw vraag te beantwoorden: DL GSpot Codec Information Appliance http://www.headbands.com/gspot en U zal weten wat voor bestand het is en/of het corrupt is.[/quote:26eb97f66b]

  Het laatste gedeelte klopt wel.
 • [quote:3ad195261a="Johnny321"][quote:3ad195261a="JimBFB"]Dus: Uw onderwerp staat duidelijk op een verkeerde plaats en moet in HARDWARE > videobewerking [/quote:3ad195261a]
  Ik zie niet in waarom deze vraag bij hardware moet staan; dit is duidelijk een probleem van softwarematische (mm, correct nl?) vraag.[/quote:3ad195261a]

  Inderdaad is dit een softwarematisch probleem.
  Niettegenstaande dat zal dit onderwerp zich volledig thuisvoelen in de rubriek HARDWARE > videobewerking omdat het onder die rubriek juist "VOL" staat van NIET Hardware-gerelateerde onderwerpen.
  En aan die realiteit valt geen speld tussen te krijgen.
  Misschien een tip voor een nieuwe rubriek ? "Software Videobewerking" of "Hardware & software videobewerking" ?
  Waarbij het laatste waarschijnlijk de enige optie is. Het kwaad is nl. al geschied en de overtredingen zijn legio.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.