Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Verwijderen van software wil niet, zelfs niet in veilige mod

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Als ik, via configuratiescherm, bij de map software een aantal programma's aanklik om te verwijderen, gebeurd dit niet. Indien er wel wat gebeurd wordt uninstall shield opgestart en komt uitiendelijk de melding dat onderhoud voltooid is.

  Dit wordt niet anders als ik de computer in veilige modus heb opgestart en het dan probeer. Wat is hier aan de hand? en hoe kom ik er van af?

  Kan het b.v. iets te maken hebben met firewall of Antivirusprogramma's, aangezien bij sommige programma's voor installatie de firewall of antivir prog uitgeschakeld moet worden?
 • ik heb dat probleem ook eens gehad, en heb het toen als volgt opgelost. (ik denk nog steeds dat het gewoon een corrupte installer is)

  de onderstaande manier is wel een erg radicale manier, als je niet graag je register verandert, zou je bijv het programma Regcleaner kunnen gebruiken.
  http://www.worldstart.com/weekly-download/archives
  eg-cleaner4.3.htm
  Je moet dan nog wel handmatig de bijbehorende map verwijderen.

  Maak eerst een backup van je register d.m.v. REGEDIT (start -> uitvoeren -> regedit (enter))
  -> Bestand -> Exporteren.
  Zodat je de wijzigingen weer ongedaan kunt maken.

  1. Verwijder de map van het programma,
  2. Verwijder de vermelding in het startmenu,
  3. Verwijder de vermelding d.m.v. REGEDIT Ga daar naar de sleutel: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall"
  en verwijder daar de vermelding van je programma.
  Als de vermelding dan nog steeds bij Software staat, moet je het register goed naspeuren d.m.v. CTRL+F (verwijder alsjeblieft niet teveel! maar doe alles 1 voor 1, zodat je weet waar de fout zit.
 • Met een normale uninstaller + regcleaner haal je natuurlijk wel wat meer weg dan enkel met een uninstaller, maar niet de hoop bestandjes die gewoon achterblijven.
  De enige goede uninstallers zijn deze die een snapshot maken voor het installeren van een programma, en na het eenmalig starten van dat programma terug een snapshot maken en de verschillen in een bestand zetten dat je bij het terugverwijderen moet aanklikken. http://www.ashampoo.de
  Geven trouwens af en toe promoties waar je die uninstaller kan aanschaffen voor slechts 4.99E
  Bijkomend voordeel > een trial kan je dan zolang laten duren als je zelf wil op voorwaarde dat je hem verwijderd voor de trial periode over is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.