Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 98 -> Systeemregisterfout

4 antwoorden
  • Eeyz,, Kheb nog een AMD K6-2 staan met daarop (lees:mijn eerste pc) Nu heb ik hiet W98 Second Edition op staan. Sinds vorige week geeft hij aan dat ik een fout heb in mijn systeemregister en dat ik de pc moet herstarten. Nadat gedaan te hebben geeft hij die foutmelding weer. Kheb van alles geprobeerd: gerecoverd, andere hardware en nieuwe voeding. Niks helpt?! Deze foutmelding: Fout bij het verkrijgen van toegang tot het systeemregister. Windows start opnieuw op en zal proberen het register te repareren. :-? Dus mijn vraag: Hebben jullie enig idee wat hier de fout is?! Alvast bedankt!! :D Greetz,, Sylvester ;)
  • Je register is onherstelbaar beschadigd, en de backups evenzo. Het enige wat je nog kunt doen, is win98 opnieuw installeren. Registerfouten willen nog wel eens wijzen op geheugenproblemen. Testen met memtest is dus wel aan te bevelen, voordat je opnieuw gaat installeren.
  • KHeb al geprobeerd opnieuw te installeren... En ander geheugen heeft geen enkel effect :cry: Greetz,, Sylvester ;)
  • [quote:b90cb5e833="Sylvester"]KHeb al geprobeerd opnieuw te installeren... En ander geheugen heeft geen enkel effect :cry: Greetz,, Sylvester ;)[/quote:b90cb5e833] geheugen testen met memtest. is de cd niet beschadigd? probeer is een andere cdrom-speler

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.