Vraag & Antwoord

OS Windows

Media player vraagje

8 antwoorden
  • Ik heb nu een nieuwe laptop van ASUS. Deze heeft een zogenaamde audio dj. Dit zijn knoppen aan de zijkant voor het verder gaan en stoppen van nummers enzo. Maar deze werkt alleen op mediaplayer. Weet iemand of ik deze ook kan instellen op winamp? Maar nu is mijn 2e vraag of er in mediaplayer ook een sneltoets is zodat je snel een nummer op kan zoeken? Ik winamp kun je als je op j drukt naar een nummer springen. In mediaplayer kun je alleen zoeken en dan komt je nummer voor de dag. Als je deze dan vervolgens afspeelt gaat ie daarna niet verder met de andere nummers. Het is een heel ingewikkeld verhaal misschien maar ik hoop dat iemand het antwoord weet :wink:
  • [quote:bb1277927d]The riddle[/quote:bb1277927d] Tot mijn weten zou het moeten werken ook met Winamp. Zit er misschien bij je laptop specialle drivers voor? Een vriend van mij heeft ook een Acer laptop en bij heb werken die knoppen gewoon met het Winamp. Je zou kunnen proberen om WinAmp als standaard player in te stellen voor die media types...
  • ik heb m al als standaard player staan voor mp3 bestanden. iemand die een andere oplossing weet?
  • Wat je zou kunnen proberen: Start winamp, druk op CTRL+P (Preferences) en ga naar Global Hotkeys. Daar kun je voor heel veel acties toetsencombinaties instellen en (bij mij) ook multimediatoetsen.
  • werkt jammer genoeg ook niet :(
  • Damn, werkte bij mij prima. :( Kijk eens op de support site van ASUS of ze drivers voor WinAmp hebben. Ook kun je proberen de nieuwste WinAmp te installeren (zal weinig uitmaken als je 5.x als hebt). BTW, welk model ASUS heb je? EDIT: In het optiesscherm "Global Hotkeys" moet je ook een vinkje voor Enabled zetten!
  • Ik heb de ASUS Z705C.. nog geen drivers te vinden... :-?
  • Bij winamp, verschijnt er wel iets bij HOTKEY?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.