Vraag & Antwoord

OS Windows

Webmail opent niet in firefox

10 antwoorden
  • Via school heb ik een e-mailadres. Dat is te openen via webmail. Sinds twee maand heb ik Mozilla Firefox op de pc geinstalleerd, dat liep altijd perfect. Tot gister, toen kon ik mijn webmail wel openen, maar de berichten in de inbox niet. Indien ik op een bericht klikte kreeg ik deze melding: [b:6faa37419b] JAVASCRIPT TOEPASSING [/b:6faa37419b] [i:6faa37419b] --- we are unable to process your request at this time. if you are unable to continue workink in your mail file, please dismiss this warning and then select view, reload from your browsers menu. --- [/i:6faa37419b] Nou vernieuwen, zoals geadviseerd wordt heeft geen zin. :oops: Hoewel ik geen mail kan aanklikken, staat de webmail automatisch geselecteerd op de bovenste mail, als ik dan op enter druk, opent de bovenste mail wel!!!!!! Indien ik probeer d.m.v. de pijltjes naar de mail daaronder te gaan, krijg ik de melding weer. Tussen het wel en niet kunnen openen heb ik geen nieuwe programma's geinstalleerd. Met de internet explorer kan ik wel elke mail lezen. Hoe krijg ik dat weer met Firefox voor elkaar?? [/i]
  • In Firefox: Extra > Opties > Privacy > Cookies etc wissen.
  • geen effect, cookies gewist maar blijft hetzelfde. :cry: :oops:
  • En als je de cache leeghaalt?
  • cache??? wat bedoel je daar precies mee, :-? daar kan ik niet uit kiezen indien in het menu extra --> opties --> privacy. Ik heb alles echter nu alles in privacy gewist op de opgeslagen wachtwoorden na. Ik log in via de webmail van mijn school d.m.v. steeds de gebruikersnaam en ww in te typen. De computerboys van de school hebben het zo gemaakt dat de gebruikersnaam inclusief ww op geen enkele pc wordt onthouden, dus steeds opnieuw moeten worden ingetypt.
  • cache is die onderste van dat lijstje, maar die heb je dus ook al leeggehaald. Ik kan je helaas niet verder helpen dan, het lijkt erop dat site dan niet in Firefox goed werkt. Maar het is natuurlijk wel vreemd dat dat opeens gebeurt.
  • bedankt voor de moeite, ik zal de site thuis eens proberen te laden op een andere pc met firefox. :P Het lijkt me dat die daar wel op werkt omdat die op mijn pc ook altijd deed. Maar ik kijk vanmiddag ff. Tevens heb ik nog een probleem (ter verduidelijking noem ik dat probleem 2). [b:8863d52702] Probleem 2 [/b:8863d52702] :-? Indien ik thuis wederom met firefox enkele sites open, worden menutjes niet of half weergegeven. Ik heb hieronder een site gezet waarbij dat het geval is. [url] http://www.roessingh.nl/ [/url] - Het betreft het groene frametje aan de linkerkant van het beeld. Dat wordt in firefox niet weergegeven. Naar mijn mening moet dat wel mogelijk zijn met firefox, maar hoe??? (vraag 1) :o Stel dat ik dit probleem oplos door een toevoeging bij Firefox te installeren. Hoe kom ik erachter welke dingen ik nog meer moet installeren om normaal te surven. (vraag 2) :roll:
  • In dit geval is het probleem dat het javascriptje dat voor het menu zorgt alleen werkend gemaakt is voor Netscape en IE. 't is jammer dat er nog steeds van zulke sites bestaan :roll: Wat je kunt doen is, -een mailtje sturen naar de maker van de website, en vermelden dat het script niet werkt. -De [url=http://ieview.mozdev.org/installation.html]IE-view extensie[/url] gebruiken. Daarmee kun je in twee klikken de site openen in IE.
  • Mijn firefox instellingen zijn / staan verkeerd, de webmail opent wel op andere firefox pc's. Iemand een idee hoe ik weer terug ga naar de normale firefox instellingen. Of moet ik firefox opnieuw installeren nadat ik hem eerst gede-installeerd heb. :oops: :roll:
  • [quote:a2004e0a6b="apanatska"]Mijn firefox instellingen zijn / staan verkeerd, de webmail opent wel op andere firefox pc's. Iemand een idee hoe ik weer terug ga naar de normale firefox instellingen. Of moet ik firefox opnieuw installeren nadat ik hem eerst gede-installeerd heb. :oops: :roll:[/quote:a2004e0a6b] Gewoon deinstalleren > www.mozilla.org > nieuwste versie downloaden en installeren

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.