Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP pro corporate edition en SP2

Anoniem
Edmond Varwijk
4 antwoorden
 • Ik heb een XP pro versie welke niet geregistreerd dient te worden. Corporate Edition is de officiële benaming volgens mij. Updaten naar SP1 of SP2 was niet mogelijk met automatische update vanwege de licentie.

  Is het nu mogelijk om de beide installatie CD's samen te voegen zoals in het artikel in CT! beschreven om tot een installatie op SP2 niveau te komen of zal dit ook wel niet lukken?

  Thx.
 • Je kan je bestaande XP installatie-CD intergreren met SP2 met nLite (er zullen vast berere programma's zijn, maar ik heb goede ervaringen met dit progje). Als het goed is kun je SP1 vervangen door SP2 (je zal wel moeten denk ik, omdat het anders niet op een CD past).
 • Ik denk dat het slipstreamen wel gaat lukken. Maar na de installatie zal ie vermoedelijk dienst weigeren en mogelijk al eerder. De controle op de geldigheid van de licentie en ook de bijbehorende product activatie (zit ook in corp alleen anders) en zo gebeurt bij iedere opstart namelijk. Kortom, zo ik het inschat, slipstreamen OK maar gebruiken, nee. Microsoft iz niet gek.

  Ook nie gek iz trouwens gewoon betalen voor de producten die je gebruikt….. Kun je nog updaten ook.

  groetjes Edmond
 • Bedankt voor de reacties.

  Enne Edwin, wat dat betalen betreft, als we allemaal alleen zouden doen wat mag/moet zou de wereld een stuk beter zijn. Van mij mag het….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.