Vraag & Antwoord

OS Windows

MP3 speler onzichtbaar.

9 antwoorden
  • [color=red:7ef74ea97a]Vraagje: is het mogelijk om een MP3 bestand af te spelen zonder dat de speler steeds in de weg staat. Ik zou graag willen dat ik een bestand af kan spelen zonder de speler te zien. Welke speler ook. (Winamp of mediaspeler)[/color:7ef74ea97a]
  • Lijkt mij erg lastig. Je zou een player moeten zoeken die meteen bij opstarten minimaliseert naar de tray. Ik ken er geen.
  • Winamp heeft die mogelijkheid wel hoor... gewoon even bij preferences => general preferences bij Show Winamp in: taskbar uitvinken system tray aanvinken et voila ?
  • Bijna goed, alleen jammer dat WinAmp niet automatisch minimaliseert, er komt toch nog gewoon een scherm boven. Toch nog een oplossing: stel WinAmp in zoals RedMar zei, en klik dan rechts op de snelkoppeling van WinAmp. Kies eigenschappen en kies bij uitvoeren voor: geminimaliseerd. Als je WinAmp nu via de snelkoppeling of met een muziekbestand start, start 'ie automatisch geminimaliseerd.
  • [quote:7a706f4d3d="Koot"]Bijna goed, alleen jammer dat WinAmp niet automatisch minimaliseert, er komt toch nog gewoon een scherm boven. Toch nog een oplossing: stel WinAmp in zoals RedMar zei, en klik dan rechts op de snelkoppeling van WinAmp. Kies eigenschappen en kies bij uitvoeren voor: geminimaliseerd. Als je WinAmp nu via de snelkoppeling of met een muziekbestand start, start 'ie automatisch geminimaliseerd.[/quote:7a706f4d3d] Hoi KOOT, is dit ook mogelijk bij de mediaspeler van MS??
  • Wel als werkbalk in de taakbalk. Rechtermuisknop taakbalk > werkbalken > aanvinken: Windows Media Player. Als je nu de media player opstart en hem minialiseert komt die in de taakbalk. Maar dit is denk ik niet echt wat je wilt.
  • [quote:560bccc45d="Martijn Hogendorf"]Wel als werkbalk in de taakbalk. Rechtermuisknop taakbalk > werkbalken > aanvinken: Windows Media Player. Als je nu de media player opstart en hem minialiseert komt die in de taakbalk. Maar dit is denk ik niet echt wat je wilt.[/quote:560bccc45d] Nee niet echt. Hij moet gewoon onzichtbaar opstarten.
  • Er zijn wel speciale prommra's, waarmee je andere programma's naar de tray kan minimaliseren.
  • Kan niemand mij nou helpen... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.