Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

afdrukken emailadressen

opip
3 antwoorden
  • Als ik mijn emailadressen (vanuit Outlook Express) wil afdrukken , neemt het enorm veel papierruimte in. Liijnen en open witte ruimtes tussen de adressen.
    Ik wil alle adressen zo hebben zoals het in het adresboek staat , gewoon direct onder elkaar.
    Wie heeft tips?
  • Open het adresboek vanuit OE en klik in het geopende adresboek op Bestand > Exporteren > Ander adresboek > Tekstbestand (met door komma's gescheiden waarden) > Exporteren > Geef naam en locatie op > Volgende > Vink alleen aan wat je in de lijst wilt zien > Voltooien. Het zojuist aangemaakt bestand open je met Excel. Alles staat nu netjes onder elkaar in een lijst. Printen maar! :wink:
  • [quote:880f43efed="JBS"]Open het adresboek vanuit OE en klik in het geopende adresboek op Bestand > Exporteren > Ander adresboek > Tekstbestand (met door komma's gescheiden waarden) > Exporteren > Geef naam en locatie op > Volgende > Vink alleen aan wat je in de lijst wilt zien > Voltooien. Het zojuist aangemaakt bestand open je met Excel. Alles staat nu netjes onder elkaar in een lijst. Printen maar! :wink:[/quote:880f43efed]


    Hartelijk dank. Ik ga kijken of het zo lukt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.