Vraag & Antwoord

OS Windows

Driver Microsoft Wheel Mouse 3.0 PS/2

5 antwoorden
  • Ik ben op zoek naar een driver voor de Microsoft Wheel Mouse 3.0 PS/2, om zo het scroll-wiel te kunnen gebruiken. Ik heb al in Google gezocht, maar echter zonder resultaat. Misschien weet iemand hier waar het betreffende stuurprogramma te vinden is?
  • [quote:dded37eb90="Compu"]Misschien weet iemand hier waar het betreffende stuurprogramma te vinden is?[/quote:dded37eb90] Bij [url=http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/Download.mspx]Microsoft[/url]?
  • dat ding wordt door bijna elke windows versie van microsoft ondersteund
  • [quote:9d2db86ef0]dat ding wordt door bijna elke windows versie van microsoft ondersteund[/quote:9d2db86ef0] De muis wordt inderdaad wel ondersteund zonder installatie, het scroll-wiel werkt dan echter nog niet. Maar het probleem is inmiddels al opgelost, dus daar hebben we geen zorgen meer over.
  • [quote:90c9d468d4="Compu"][quote:90c9d468d4]dat ding wordt door bijna elke windows versie van microsoft ondersteund[/quote:90c9d468d4] De muis wordt inderdaad wel ondersteund zonder installatie, het scroll-wiel werkt dan echter nog niet. Maar het probleem is inmiddels al opgelost, dus daar hebben we geen zorgen meer over.[/quote:90c9d468d4] dit is namelijk een forum . dus als je het probleem hebt opgelost . dan is dat erg vijn als je dat eff uitlegt . misschien zijn er wel meer mensen met dat probleem.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.