Vraag & Antwoord

OS Windows

usb windows 98 pc

3 antwoorden
  • hoi allemaal, ik hoop dat iemand mij verder kan helpen. op een pc van een kennis van mij zit windows 98 op en usb poorten. tot voor een paar dagen geleden werkte alles perfect alleen toen was ineens de usb niet meer aanspreekbaar. na het her installeren van de usb poort werkte alles weer, dus pc uit en ik weer naar huis. en dag later zet zij de pc weer aan en........ weer de usb drivers weg (uitroepteken staat ervoor). natuurlijk kan ik haar vertelen hoe ze die weer terug kan krijgen maar het zou makkelijker zijn dat de driver gewoon blijft staan. iemand een idee wat ik verkeerd heb gedaan dat die steeds weer verdwijnd???? thnx allot!!
  • Heb je die USB drivers van een bijgeleverd CD'tje geïnstalleerd? Download anders ff USB drivers op internet, en installeer die dan. Als dat niet werkt scan voor de zekerheid die PC eens op virussen en spyware met nieuwe definities.
  • datum enzo worden wel vastgehouden? anders backupbatterijtje vervangen zodat de bios-instellingen gehandhaafd blijven. usb-drivers: zorg voor de nieuwste drivers voor het moederbord.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.