Vraag & Antwoord

OS Windows

muis uitgeschakeld

5 antwoorden
  • Ik heb het volgende probleem, ik heb per ongeluk in apperaatbeheer mijn muis uitgeschakeld Uiteraard doet hij het nu niet meer. Hoe schakel ik hem weer in? Ik heb windows xp professional
  • Muis fysiek loskoppelen als de pc uitstaat. Pc aanzetten en laten booten, dan uitzetten door 1x te drukken op de Power knop op je pc (of Windows toets op je toetsendoos, pijltje omhoog, enter, pijltje naar rechts, enter). Als die uit staat muis er weer in drukken en dan pc aanzetten en dan moet het wel werken. Maar waarom gooi je dan ook je muis weg :-??
  • bedankt voor het antwoord, maar dit had ik al geprobeerd dit werkt niet. Ik wilde mijn drivers verwijderen ivm nieuwe muis en toen heb ik per ongeluk op uitschakelen geklikt in plaats van op verwijderen en ik weet niet hoe ik dit moet veranderen zonder muis
  • Je kunt in principe alles aansturen via het toetsenbord, vooral tab- en windows-toetsen gebruiken. Zien dat je in apparatenbeheer terechtkomt, en de muis weer aanzetten. Je kunt ook een ander type muis aansluiten, dus ps/2 ipv. usb, of andersom.
  • Opgelost ! ik had nog een usb muis en die heb ik aangesloten en toen kon ik alles weer herstellen en het werkt nu weer. Bedankt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.