Vraag & Antwoord

OS Windows

Andere mailprogramma dan Outlook

5 antwoorden
  • Ik gebruik voor mijn mail outlook 2003. Nu wil ik graag ook andere mailprogramma's gebruiken. Ik heb thunderbird en eudora al geinstalleerd, maar beide ondersteunen geen hotmail. Je kunt met bepaalde tools zoals hotmaill popper zorgen dat dit wel gebeurd, maar dit werkt alleen als je een hotmail plus account hebt. Weet iemand misschien hoe ik dit voor elkaar krijg.
  • Hoi, Ik heb een gewoon Hotmail account (dus geen Plus), en kan met [url=http://www.freepops.org/en/]Freepops[/url] mijn Hotmail ophalen in Outlook 2003. Ik neem aan dat het dan met andere programma's ook wel zal lukken. Het proberen waard (wel even goed de instructies doorlezen).
  • [quote:031ad2f793="IEEE1394"]Hoi, Ik heb een gewoon Hotmail account (dus geen Plus), en kan met [url=http://www.freepops.org/en/]Freepops[/url] mijn Hotmail ophalen in Outlook 2003. Ik neem aan dat het dan met andere programma's ook wel zal lukken. Het proberen waard (wel even goed de instructies doorlezen).[/quote:031ad2f793] Je kunt in outlook 2003 al standaard hotmail ontvangen 8) . Ik zoek alleen een ander mailprogramma dan outlook 2003 waar je hotmail kunt ontvangen van een gewoon hotmail account (dus geen Plus)
  • Hoi, [quote:c197d49391="samkaya"]Je kunt in outlook 2003 al standaard hotmail ontvangen 8) .[/quote:c197d49391] Niet [url=http://www.tweakers.net/nieuws/34424]meer[/url], of niet lang meer. Ik heb begrepen dat er 'oude' Hotmail gebruikers zijn die nog wel via Outlook Express/Outlook 2003 bij hun Hotmail kunnen. Maar toen ik las dat die mogelijkheid alleen voor betalende gebruikers zou gaan worden, ben ik op zoek gegaan naar andere mogelijkheden... [quote:c197d49391="samkaya"]Ik zoek alleen een ander mailprogramma dan outlook 2003 waar je hotmail kunt ontvangen van een gewoon hotmail account (dus geen Plus)[/quote:c197d49391] Probeer dan eens de link die ik je gegeven heb. Je kunt dat gewoon je huidige software blijven gebruiken, en toch je Hotmail binnenhalen.
  • Ik gebruik Foxmail..ook een heel goed alternatief voor Outlook

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.