Vraag & Antwoord

OS Windows

Installatieprobleem

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Kheb Fifa 2004, maar kan deze niet installeren. als ik setup.exe open, zie ik even het zandlopertje, maar die verdwijnt daarna weer en de computer doet niks. als ik hetzelfde probeer bij autorun.exe krijg ik de volgende foutmelding:

  [b:9fd331981b]There is no application associated with the given filename extension. This error will also be returned if you attempt to print a file that is not printable.[/b:9fd331981b]

  Kan iemand mij helpen?

  Alvast bedankt,

  Leroy
 • Heb je FIFA origineel? Is het installeren voorheen wel gelukt?
 • Ja, het spel is origeneel en het is voorheen wel gelukt, maar ik weet niet wat de computer heeft. ik heb dat met alle spellen van EA. Ik had het ook met NFSU en Total Club Manager 2004. Op mijn laptop kan ik ze wel installeren, maar ik wil ze ook op mij computer omdat die sneller is.
 • [quote:718c18774b="LeroyBakker"]Ja, het spel is origeneel en het is voorheen wel gelukt, maar ik weet niet wat de computer heeft. ik heb dat met alle spellen van EA. Ik had het ook met NFSU en Total Club Manager 2004. Op mijn laptop kan ik ze wel installeren, maar ik wil ze ook op mij computer omdat die sneller is.[/quote:718c18774b]Scan eens op spyware. Heb je 2000/XP? Gebruik dan Hitman Pro ( www.hitmanpro.nl ).
 • Aan spyware en dergelijke kan het niet liggen, ik scan regelmatig op spyware met hitman pro of ad-aware. maar ik heb de laatste tijd veel problemen met die filename extensions. zo kan ik ook geen bronnen van sites lezen.
 • Ik gebruik Windows XP

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.