Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

msn 7 verplicht installeren? wil graag 6.2 houden

None
17 antwoorden
 • Halllo mensen,

  Altijd heb ik msn 6.2 gebruikt omdat msn 7 gewoon te traag is voor mijn pc.

  Na herinstallatie van msn 6.2 ondervond ik een zeer frapant probleem. Ik werd verplicht te updaten naar 7.0 en als ik dat niet accpeteerde logde msn simpelweg niet in

  Help !

  danke (windows messenger is niet een goed alternatief)
 • Ik werk zelf nog met MSN 4.7… dus lijkt me niet verplicht dat je een nieuwe versie installeerd.
  Zelf heb ik ook een tijdje inlogproblemen gehad na een herinstallatie, maar na enige tijd werkte het gewoon weer. Ben er nooit meer achter kunnen komen wat nu het probleem was.
  Misschien iets met een firewall die iets tegenhoud?
 • Neej dat is iets in msn, om de servers niet te laten overbelasten ofzo willen ze het liefst dat iedereen dezelfde msn gebruikt. Ik heb hetzelfde probleem gehad en ben er niet uitgekomen
 • Volgens mij heb je idd weinig keus. Je kan denk ik wel msn 7 gebruiken op je pc, gewoon alle fratsen uitschakelen, dan is het verschil met 6.2 minimaal, of heb je dat al geprobeert?
 • ja ik heb dus uiteindelijk versie 7 geinstalleerd maar dat is niet te doen!
  ondanks de tip om de rotzooi weg te halen
  al die bewegende rotzooi en reclame, dat trekt m'n pc niet (klinkt mss stom maar is echt zo)

  Ik heb nog wat op internet gezocht en vond uiteindelijk een msn 6.2 gedownload van 8.26 mb, dus niet de door microsoft aangeboden 5mb versie

  nog bedankt voor de reacties
 • voor de goed orde:

  http://download.microsoft.com/download/4/1/6/4160ebff-c012-413f-995c-969333f171dd/Setup.EXE

  deze download voorkwam bij mij bovengenoemde problemen
 • De bewegende rotzooi, taps en reclame kan je gewoon uitzetten met een beetje zoek werk. Maar de oplossing is gevonden, mooi ;-)

  Mag ik nog vragen wat voor config je hebt dat deze geen msn 7 trekt?
 • YES! Mijn dank is 1 meter 90 :D Mijn pc zou en moest 7.0 er ook op zetten, terwijl ik steeds nee klikte, maar dan wou meneer niet verder. Nu met die link werkt 6.2 wel weer.

  Niet dat ik moet zeuren, maar ik erger me er wel aan dat het 1 seconde duurt voordat het MSN hoofdscherm op het scherm staat, met 6.2 klik ik dubbel en het staat er direct. En al die rommel van 7.0.. Je kan die banner onderin niet eens uitzetten met Plus! 3. En al dat bewegende "leuks", niks voor mij.
 • Mijn configuratie:

  pentium 3 700mhz
  32mb video kaart
  356mb ram

  Er is inderdaad van alles te doen tegen de rotzooi van msn 7 kijk dan even op http://www.mastaline.com en zoek naar 'patcher'.
  Dit kan ook voor msn 6.2 gedaan worden waarmee het reclame bannertje verwijderd wordt.

  @JeroenSpock gelukkig is jouw probleem ook verholpen :)
 • Allemaal prachtig boys and girls, maar…..:
  Is er iemand die even kort, puntgewijs kan aangeven hoe ik te werk moet gaan om "gewoon" 6.2 te behouden op 't moment dat ik 'm opstart.
  Dit laatste heb ik nog niet gedaan (gebruik 'm niet zo erg vaak….).
  Er moet toch een methode zijn om een update te weigeren en 6.2 toch door te laten starten…..? Ik heb weinig zin om eerst een update te verrichten naar 7, vervolgens alles eraf te gooien en dan die alternatieve 6.2 te downloaden en te installeren…. Dit moet toch anders kunnen??
 • as je 6.2 heb en dan krijg je update
  kun je gewoon doen aangezien dat de update voor 6.2 is
  en niet voor 7.0

  7.0 moet je apart ophalen
 • hier kreeg ik bij msn 6.2 de update naar 7.0 aangeboden …………..
 • Deinstalleer MSN7. Reboot. Download dit bestand. Als die ook vraagt om te updaten dan moet je deze hebben, ik heb namelijk 2x een MSN6.2 installer op mijn pc staan; Een werkende en een niet werkende*. Als de ene niet werkt, dan moet je die uninstallen, rebooten en dan die andere installeren, en bewaar die setup maar voor het geval dat ik hem kwijt raak in een delete-bui van mij :wink:

  *Niet werkend = Verplicht updaten.
 • [quote:1c9daa719c="jrbr13"]as je 6.2 heb en dan krijg je update
  kun je gewoon doen aangezien dat de update voor 6.2 is
  en niet voor 7.0

  7.0 moet je apart ophalen[/quote:1c9daa719c]

  Dat verhaal is tegenstrijdig aan hetgeen TomSchout schrijft….
  Kortom: ik ben nog steeds niet veel wijzer. Ik heb geen zin om eerst v 7 erop te hebben staan en vervolgens weer te un-installen en dan een v 6.2 erop te zetten…… Wat een gedoe; 't moet toch mogelijk zijn een update te weigeren….., toch?
 • Ik heb zelf laatst ook MSN 7 eraf geschopt en weer "normaal" 6.2 geïnstalleerd. Na installatie bij de eerste keer wel updaten (verplicht) maar dan blijft ie gewoon 6.2…….

  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=nl&FamilyID=1b5bfaee-4bfa-42bf-a42e-417d748cefa1

  Daar kun je 'm downloaden, pas de problème lijkt me.
 • Bill's wegen zijn ondoorgrondelijk! Waarom niet "gewoon" een facultatieve update? Dan heb je niet al dat geneuzel met uninstall. / install.
 • [quote:f94fadfe2d="lion"]Waarom niet "gewoon" een facultatieve update? Dan heb je niet al dat geneuzel met uninstall. / install.[/quote:f94fadfe2d]Ik zou zeggen: waarom niet gewoon een vervanger voor MSN, zoals GAIM?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.