Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows zegt dat ik geen rechten meer heb? :S (help!)

None
7 antwoorden
 • [img:4c2d6a1b7e]http://www.xs4all.nl/~reparaz/anders/wtf.JPG[/img:4c2d6a1b7e]

  Dit geeft hij aan als ik eigenschappen van deze computer wil kijken.
  Ik kan ook niet meer in configuratie scherm :? ..zie ik nergens meer staan.
  Terwijl ik wel administrator bent?
  Gister was dit nog niet zo? Kan iemand me helpen?
 • Log eens in met gebruikersnaam Administrator en controleer de gebruikersaccounts eens. Als je je niet kunt herinneren dat je voor deze account tijdens Windows setup een wachtwoord heb ingegeven, is deze nog leeg.
 • [quote:70cbc5a5b0="JBS"]Log eens in met gebruikersnaam Administrator en controleer de gebruikersaccounts eens. Als je je niet kunt herinneren dat je voor deze account tijdens Windows setup een wachtwoord heb ingegeven, is deze nog leeg.[/quote:70cbc5a5b0]


  dat heb ik dus al geprobeerd,, met opstarten van windows gaat hij daar automatisch naartoe, naar admin… en als ik dan op eigenschappen van deze computer druk, geeft hij dezelfde fout melding, en kan ook neit in het configuratie scherm, staat niet eens ergens?
 • [quote:4ca47c6223="GanGster MarshaLL"][quote:4ca47c6223="JBS"]Log eens in met gebruikersnaam Administrator en controleer de gebruikersaccounts eens. Als je je niet kunt herinneren dat je voor deze account tijdens Windows setup een wachtwoord heb ingegeven, is deze nog leeg.[/quote:4ca47c6223]dat heb ik dus al geprobeerd,, met opstarten van windows gaat hij daar automatisch naartoe, naar admin… en als ik dan op eigenschappen van deze computer druk, geeft hij dezelfde fout melding, en kan ook neit in het configuratie scherm, staat niet eens ergens?[/quote:4ca47c6223]Het zou spyware kunnen zijn. Scan je PC eens met Hitman Pro ( www.hitmanpro.nl ). Hopen dat je die wel kunt installeren!
 • [quote:34f5bfb3af="JBS"][quote:34f5bfb3af="GanGster MarshaLL"][quote:34f5bfb3af="JBS"]Log eens in met gebruikersnaam Administrator en controleer de gebruikersaccounts eens. Als je je niet kunt herinneren dat je voor deze account tijdens Windows setup een wachtwoord heb ingegeven, is deze nog leeg.[/quote:34f5bfb3af]dat heb ik dus al geprobeerd,, met opstarten van windows gaat hij daar automatisch naartoe, naar admin… en als ik dan op eigenschappen van deze computer druk, geeft hij dezelfde fout melding, en kan ook neit in het configuratie scherm, staat niet eens ergens?[/quote:34f5bfb3af]Het zou spyware kunnen zijn. Scan je PC eens met Hitman Pro ( www.hitmanpro.nl ). Hopen dat je die wel kunt installeren![/quote:34f5bfb3af]

  al lango p mn pc staan, heb nu mcafee aan het draaien op virussen, en zet nu hitman pro ook maars aan…
  Heb m net in veilig modus opgestart, maar hij geeft het daar ook aaan..
 • @ts: Ik vind het niet nodig dat je me via pb moet vragen of ik je wilt helpen. Als ik een antwoord weet op je vraag, dan zal ik het er zelf wel heenzetten.

  Maar goed, ik zal je proberen te helpen. Log je in echt als administrator of log je in met een account die administrator rechten heeft?
 • [quote:791f4f3130="Martijn Hogendorf"]@ts: Ik vind het niet nodig dat je me via pb moet vragen of ik je wilt helpen. Als ik een antwoord weet op je vraag, dan zal ik het er zelf wel heenzetten.

  Maar goed, ik zal je proberen te helpen. Log je in echt als administrator of log je in met een account die administrator rechten heeft?[/quote:791f4f3130]

  als admin, maar het is niet meer nodig, heb mn pc al geformat, moest tog gebeuren, vind het alleen uber raar zo 'opeens'..
  Mja, wist niet dat er hier zo moeilijk gedaan werd om een berichtje *duh*

  thx in ieder geval allemaal.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.