Vraag & Antwoord

OS Windows

pop-up en doorlinkproblemen

Anoniem
DBP
4 antwoorden
 • Sinds kort heb ik het volgende.Als ik op een link op een webpagina klik kunnen er 3 dingen gebeuren:
  1. Hij linkt gewoon door. Geen probleem dus
  2. Er gebeurt niks, en onderin beeld krijg ik de melding: popup blocked
  3. Er gebeurt niks en en het scherm loopt vast.
  Ik heb geen sp geinstalleerd, firewall is uit. Het enige wat ik kan bedenken is dat dit via Hitmanpro is gebeurd. Mijn vraag: kan dit en zoja hoe draai ik dit weer terug, want het is uiterst irritant en lastig.
  Als dit niet het geval is, graag andere suggesties!
 • In SP2 zit een pop-up blokker. Houdt CTRL in wanneer je op een link klinkt waar een pop-up aan vast zit en de pop-up wordt toegelaten.
 • [quote:3d3d78611b="JBS"]In SP2 zit een pop-up blokker. Houdt CTRL in wanneer je op een link klinkt waar een pop-up aan vast zit en de pop-up wordt toegelaten.[/quote:3d3d78611b]

  Ik had echt geschreven dat ik GEEN sp had geinstalleerd :o . Maakt niet uit. Ik denk het gevonden te hebben. In Hitman zit de Surfright optie. Daarin (op advies v.e. andere site) alles uitgeschakeld en nu klikt alles gelukkig weer netjes door.
  Ondanks dat bedankt voor je reactie :lol:
 • [quote:208ac7e8a6="generaal"][quote:208ac7e8a6="JBS"]In SP2 zit een pop-up blokker. Houdt CTRL in wanneer je op een link klinkt waar een pop-up aan vast zit en de pop-up wordt toegelaten.[/quote:208ac7e8a6]Ik had echt geschreven dat ik GEEN sp had geinstalleerd :o .[/quote:208ac7e8a6]Oops.. nou je 't zegt :oops:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.