Vraag & Antwoord

OS Windows

Rare banden in add/remove programs

13 antwoorden
 • In Add/Remove programs (win xp pro sp2) komt tussen de programma's beginnend met D en E een heel groot blok vreemde banden. Het begint met een volkomen zwart blok, als je verder naar onderen gaat komen er van de zijkanten steeds meer gekleurde banden bij. In het midden staat dit beeld [img:bbc35da87b]http://home.hccnet.nl/p.j.thys/add_remove.jpg[/img:bbc35da87b] Als je naar onderen gaat verdijnen er van het midden uit steeds meer banden tot het onderste stuk weer helemaal zwart is. Dan komen de programma's die met E beginnen. Wat is er nu weer aan de hand?
 • Scan je PC eens op virussen en spyware met de nieuwste definities. En heb je trouwens verder nog last van andere problemen? Dat zou misschien verband met dit probleem kunnen hebben. Dus b.v. vastlopers etc.
 • Hitman pro vond navexcel, virusscan loopt nog maar heeft nog niks gevonden, staat wel continue aan met nieuwste definities (symantec virusscan en internet security) Heb 2 weken terug veel last van vastlopers gehad, heb dit toen geweten aan slechte drivers voor mijn tv kaart, na alles gedeinstalleerd te hebben en weer geinstalleerd heb ik de laatste tijd eigenlijk geen last meer! Overigens zijn nu de banden alleen maar zwart-wit en niet meer gekleurd ?!?!? Is er een virus bekend met deze symptomen?
 • Toevallig Autocad geïnstalleerd? Geeft soms van die problemen.
 • nee :-)
 • Weet je nog wat je als laatste hebt geinstaleerd voor dat het probleem zich voor deed?
 • je spreekt over een "tv-kaart": bedoel je dat echt zo of bedoel je je grafische kaart? grafische kaarten en tv-kaarten samen geven nog wel eens ellende nl.
 • Nee ik bedoel echt TV kaart. Dat het problemen geeft heb ik gemerkt ;-((. Wat ik als laatste geinstalleerd heb weet ik niet, want ik heb net pas gemerkt dat dit verschijnsel zich voordoet. Heb ongeveer 2 weken geleden (bij het proberen problemen met de tv-kaart op te lossen) voor het laatst het ad/remove programs scherm opengehad. Sindsdien zo'n 10 programma's geinstalleerd
 • oké. en heb je de drivers van je grafische kaart ook weggehaald en opnieuw geïnstalleerd (zo mogelijk de nieuwste versie van de site van de fabrikant)?
 • En wat je ook kan doen is ff de tv-kaart uit het systeem schroeven, en dan proberen. Driver videokaart opnieuw installeren. En kijk ook ff of die spyware- en virusscanner nog iets op levert. Als dat allemaal niks op levert kun je overwegen met systeemherstel ff terug te gaan naar een situatie toen het nog werkte.
 • Ja. Overigens, alles werkt verder goed, geen problemen met de grafische kaart, tv-kaart werkt nu ook goed, alleen rare banden in een deel van het add remove programs scherm, tussen de prgramma's die met d en e beginnen. Die programma's staan overigens normaal in de lijst [img:926ddf29a9]http://home.hccnet.nl/p.j.thys/add_remove1.jpg[/img:926ddf29a9] [img:926ddf29a9]http://home.hccnet.nl/p.j.thys/add_remove2.jpg[/img:926ddf29a9]
 • NAV heeft geen virussen gevonden! Met RegEdit zie ik in de software uninstall sectie[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Electronic Arts Game Updater] "UninstallString"="M:\\WINDOWS\\IsUninst.exe -f\"m:\\Program Files\\EACom\\Update\\Uninst.isu\"" "DisplayName"="Electronic Arts Game Updater" deze key volgt op DX-Ball 2 (de laatste in add-remove programs voor het rare stuk) en wordt gevolgd door Everest Home Edition (de eerste na het rare stuk). Iemand ervaring hiermee?
 • lijkt me niet dat het echt helpt maar proberen kan geen kwaad. selecteer de betreffende key, en kies voor exporteren daarvan. verwijder de key vervolgens en kijk eens of het effect heeft. zo ja, het prog heeft een uninstaller dus die vind je altijd wel weer terug, dus kun je best zonder die key. zo nee, dan klik je in de verkenner dubbel op het gesavede .reg bestand en heb je de key weer terug, als je dat zou willen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.