Vraag & Antwoord

OS Windows

Kaartenbak in Excel

4 antwoorden
  • In een artikel van Microsoft kwam ik het volgende tegen: Als ik een Excel bestand heb met bijvoorbeeld naw gegevens dan moet het mogelijk zijn om deze gegevens ook in een soort kaartenbak vorm op het scherm te krijgen. Zie onderstaande link. http://www.microsoft.com/netherlands/ondernemers/ondernemen_financien_en_administratie/factureren/factureren_met_excel_1.aspx ik krijg het echter in Excel niet voor elkaar om die kaartenbak in beeld te krijgen. (Office XP) Wat doe ik niet goed.
  • [quote:8e1033c934="gerben1"] ik krijg het echter in Excel niet voor elkaar om die kaartenbak in beeld te krijgen. (Office XP) Wat doe ik niet goed.[/quote:8e1033c934] Lezen? Volgens mij staat er precies beschreven wat je moet doen. Enniewee... Kun je misschien ook vertellen waar je precies op vastloopt? Met 'Ik krijg het niet voor elkaar' kan ik je niet vertellen wat je verkeerd doet/anders zou kunnen doen. [edit] Als het om het invulvenster gaat om nieuwe klanten toe te voegen, dan kun je dat vinden in het menu Data -> Formulier (denk ik, ik heb in het Engels Form staan). Het is bij het derde item in het menu. [/edit]
  • Mister Ed. Als ik naar het werkblad klanten ga dan zie ik de gegevens dus in tabel vorm. Als ik dan de cursor plaats in het werkblad en ik ga naar data dan weet ik niet wat ik moet kiezen om de "kaartenbak"vorm te krijgen.
  • Ik had net mijn antwoord bijgewerkt 8)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.