Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Longhorn uiterlijk in XP

bennauw
19 antwoorden
 • Hallo,

  In het nieuwste nummer van PCM (ja, de concurrent, maar ik ben lid van Computer Totaal! en het PCM-tijdschrift heb ik gekocht) las ik een artikel over Longhorn. Ik was onder de indruk van de grafische vormgeving. Nu vroeg ik mij af: is het mogelijk om de grafische vormgeving van Longhorn ook in XP te krijgen? Op dit moment, nu Longhorn er nog niet officieel is, denk ik nog niet, maar daarna wellicht wel?

  Groet,

  Willem
 • Ja, dat kan met de Longhorn Transformation Pack 9.0.
 • Werkt dat in alle gevallen? Ik heb dat al eens geprobeerd en toen kwam Windows er heel vreemd uit te zien.
 • [quote:ed67cdbf9a="gwbosma"]Werkt dat in alle gevallen? Ik heb dat al eens geprobeerd en toen kwam Windows er heel vreemd uit te zien.[/quote:ed67cdbf9a]Ik heb geen idee, heb er zelf geen ervaring mee.
 • Je zou het gewoon kunnen proberen, download dan wel meteen versie 10.
  Update: Je kan het ook proberen met WindowsBlinds of StyleXP. Wel moet je dan zelf nog een geschikte skin uitzoeken.
 • Style XP kost geld, en de longhorn skin die daar bij zit lijkt helaas niet bepaald. De eerste link is misschien nog het proberen waard…
 • Style xp kost helemaal geen geld. Je moet alleen serial invoeren, die dus wel geld kost. Maar je kan serial altijd zelf opzoeken is alleen illegaal.

  ZIjn eigen keuze.
 • [quote:c2e836e991="RNWAY"]Style xp kost helemaal geen geld. Je moet alleen serial invoeren, die dus wel geld kost. Maar je kan serial altijd zelf opzoeken is alleen illegaal.[/quote:c2e836e991]Ik denk niet dat de TS deze topic dicht wel.. Doe daarom daar maar niet over praten :wink:
 • Waarom zou je dat willen. XP is XP dus ik zou er maar niet aan klungelen ik heb hem naar mac os x gedaan en hij wou in een keer niet meer starten duss
 • [quote:8c08d9ed80="webwab"]Waarom zou je dat willen. XP is XP dus ik zou er maar niet aan klungelen ik heb hem naar mac os x gedaan en hij wou in een keer niet meer starten duss[/quote:8c08d9ed80]Hij wil gewoon kennismaken met de GUI van Longhorn, hij is ongeduldig :P
 • Ik heb wel ervaringen met Longhorn Transformation pack..het tast je hele windows aan…uiteindelijk werd ik er zo zat van, heb ik de computer maar geformatteerd :)
 • Ik gebruik de longhorn transformatie pack die je hier kan vinden http://en.crystalxp.net/bricopack.php
  deze veranderd xp in een soort longhorn en als het niet bevalt uninstal je het en heb je de originele files van Xp weer terug dus geen gevaar en werkt op alle talen.

  Ik zelf gebruik al jaren StyleXP maar die moet je betalen (en heb nog nooit een onstabiel of niet startend systeem gekregen door skins) wel ziet het er soms niet goed uit maar dat ligt meer aan de skin die je gebruikt dan aan het programma.

  het programma NeoTheme doet hetzelfde als ThemeXp alleen die is wel gratis te gebruiken die vind je hier
  http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=283284

  meer informatie over deze en ThemeXp kan je vinden om mijn site
  http://members.home.nl
  alphm

  Ik hoop dat je aan deze opmerking wat hebt.
  groeten dummyxl.[/color:ef01fa4b5a]
 • Welkom op het forum dummyXL ^^
 • in vol vertrouwen heb ik de loghorn transformation pack geïnstalleerd. Nu stopt mijn systeem bij het opstarten met: Windows kan niet worden gestart omdat het volgende bestand beschadigd is of niet kan worden gevonden.
  <windows-hoofdmap>\system32
  toskrnl.exe.
  installeer dit bestand opnieuw.
  Mijn systeem heeft geen diskette drive hoe krijg ik dit voor elkaar??
  met F8 start hij met alle mogelijkheden door naar dit scherm.
 • Ik kan inderdaad niet wachten tot Longhorn uitkomt, hoewel ik nog twijfel om het daadwerkelijk aan te schaffen. Het uiterlijk van Longhorn vind ik echter erg mooi, vooral in de meest recente testversie, en daarom leek het mij leuk om eens experimenteren in XP.
 • [quote:e8cc948faf="bennauw"]in vol vertrouwen heb ik de loghorn transformation pack geïnstalleerd. Nu stopt mijn systeem bij het opstarten met: Windows kan niet worden gestart omdat het volgende bestand beschadigd is of niet kan worden gevonden.
  <windows-hoofdmap>\system32
  toskrnl.exe.
  installeer dit bestand opnieuw.
  Mijn systeem heeft geen diskette drive hoe krijg ik dit voor elkaar??
  met F8 start hij met alle mogelijkheden door naar dit scherm.[/quote:e8cc948faf]

  Haha, dat bedoel ik.
 • [quote:6ea37b7a6a] in vol vertrouwen heb ik de loghorn transformation pack geïnstalleerd. Nu stopt mijn systeem bij het opstarten met: Windows kan niet worden gestart omdat het volgende bestand beschadigd is of niet kan worden gevonden.
  <windows-hoofdmap>\system32
  toskrnl.exe.
  installeer dit bestand opnieuw.
  Mijn systeem heeft geen diskette drive hoe krijg ik dit voor elkaar??
  met F8 start hij met alle mogelijkheden door naar dit scherm. [/quote:6ea37b7a6a]

  Ik ga ervanuit dat je geen backup hebt gemaakt?:roll:…
  Je kan de systeemherstel gebruiken maar ik weet niet of dit gaat werken.
  het bestand wat is beschadigd is het opstart scherm van windows (het Win logo met het blauwe loop balkje) die heet ntoskrnl. het is beter om van dit bestand af te blijven omdat deze nogal gevoelig is voor errors, en je dan niets meer kan doen. ook na het veranderen van het opstart logo kan het voorkomen dan windows niet meer kan updaten. (zoals SP2)

  je kan van een goede XP installatie het bestand even "lenen" en die bij jou terug plaatsen (dit heb ik zelf nooit geprobeerd maar zal waarschijnlijk wel werken) en anders zal je XP opnieuw moeten installeren

  met loghorn transformation pack heb ik ook niet zo'n goede ervaring en zou ik maar links laten liggen, :evil: kijk liever naar dit pakket die is een stuk beter. http://en.crystalxp.net/bricopack.php :wink:

  DummyXL
 • Style xp werkt zkr goed. Heb het ook, op de manier waar ik het niet over mage hebben :lol: . Maar het werkt goed. Allen je moet wel een vinkje zetten in het begin, dat hij het mee moet opstarten met windows. Anders krijg je het oude thema weer.
 • Welke versie van styleXp heb je draaien?? de oude versie had dit probleem inderdaad maar bij de versie's vannaf 3.x heb ik er geen last meer van gehad dat het thema niet opstarte :roll:


  DummyXL.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.