Vraag & Antwoord

OS Windows

WindowsPE

6 antwoorden
  • Halloo Ik wil mijn windows XP bootable maken net zoals knoppix linux. Ik heb daarvoor BartsPE gedownload maar krijg steed melding van layout.inf niet gevonden. weet iemand een oplossing voor mij ? of weet iemand een andere porgramma waarmee het makkelijker kan? gr :D
  • Wat bedoel je precies met Windows XP bootable maken? Dat je een volledig OS van CD kunt draaien?
  • [quote:d37205b0c1="JBS"]Wat bedoel je precies met Windows XP bootable maken? Dat je een volledig OS van CD kunt draaien?[/quote:d37205b0c1] Jah, net als knoppix.
  • Mehmet, Ik denk dat het niet meevalt om zo'n bootable CD te maken. Knoppix heeft nl. geen registry en is een "read-only" OS. Een windows registry wordt tijdens opstarten doorlopend gewijzigd. Ook andere directories worden gewijzigd. Als je een beetje handig bent, kun je altijd ervoor zorgen, dat je de directories, die je wijzigt in een ramdrive zet samen met het registry. Het vergt veel kennis van de "internals" van Windows. Ik wens je veel succes.
  • Het kan zonder meer, daarvoor is die BartPE juist bedoeld. Microsoft is er zelf ook mee bezig geweest, maar er om onduidelijke redenen weer mee gestopt. Er hebben wel beta versies op het internet gestaan. Er is ook een windows pe versie van de ultimate boot cd. Wordt ook gemaakt mbv BartPE. Ik wil het ook nog steeds een keer proberen, maar het komt er maar niet van...
  • [quote:e54dbf494f="gerben"]Het kan zonder meer, daarvoor is die BartPE juist bedoeld. Microsoft is er zelf ook mee bezig geweest, maar er om onduidelijke redenen weer mee gestopt. Er hebben wel beta versies op het internet gestaan. Er is ook een windows pe versie van de ultimate boot cd. Wordt ook gemaakt mbv BartPE. Ik wil het ook nog steeds een keer proberen, maar het komt er maar niet van...[/quote:e54dbf494f] Ik probeert het met bartPE te maken maar krijg steeds een foutmelding van Layout.ini .

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.