Vraag & Antwoord

OS Windows

Software start niet

4 antwoorden
  • Betere titel kon ik niet verzinnen, maar dit is het probleem. Ik heb hier een pc staan met winXP pro SP2. Er is 1 gebruikersaccount, met beheerders rechten. Wil ik GTA:SA of Audacity opstarten, dan gebeurt er helemaal niks. Echter, log ik in als admin, dan werken beide programma's wel gewoon. Ik heb ook al een herstel installatie gedaan, zonder reslutaat. Drivers en windows zijn up-to-date. Wat kan hier de oorzaak van zijn? Beide programma's zijn ook gewoon geinstalleerd vanuit de standaard account.
  • Account is waarschijnlijk gewoon simpelweg beschadigd. Komt weleens vaker voor met Windows XP. Als je nu gewoon zelf weer 'n ander beheerdersaccount aanvraagd zal het wel gewoon werken, probeer maar :wink:.
  • [quote:a229d275d4="roy_startpag"]Account is waarschijnlijk gewoon simpelweg beschadigd. Komt weleens vaker voor met Windows XP. Als je nu gewoon zelf weer 'n ander beheerdersaccount aanvraagd zal het wel gewoon werken, probeer maar :wink:.[/quote:a229d275d4]Is dat ook nog mogelijk na een herstel installatie? Dus dat het account dan nog steeds beschadigd is?
  • Ligt eraan. Bij Windows over Windows install blijft dat account waarschijnlijk intact, dus ook je probleem. Maar als je alle partities geformateerd hebt moet het probleem weg zijn na de nieuwe install. Hoe installeer jij?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.