Vraag & Antwoord

OS Windows

quicklaunch verdwijnt

5 antwoorden
  • Ik heb de laatste dagen, dat mijn windows xp quicklaunch toolbartje verdwijnt. Kan hem handmatig wel weer aan zetten, maar na een reboot is ie weer pleite. Iemand enig idee wat daar de oorzaak van zou kunnen zijn?
  • Verschuif eens wat icoontjes op je desktop van hun plek af (flink eind zodat je het later nog kan zien), doe wat je altijd doet en reboot. Als de icoontjes zijn teruggeschoven dan sluit je Windows niet goed af (slaat je instellingen niet goed op), en ligt het dus iig aan Windows en niet aan een ander programma oid. Je zou kunnen kijken of het onder een andere gebruiker ook gebeurt (of zelfs in veilige modus) ... Verder kan je de standaard vragen beantwoorden, zoals '[i:c416595190]Wat heb je aan je pc's hard- en/of software verandert waarna dit probleem zich voordeed?[/i:c416595190]' enzovoort. Ook niet verkeerd is om even virusscan eroverheen te gooien, en ook HiJackThis'je, just to be sure.
  • Heb je ook misschien [url=http://www.pro-networks.org/forum/ptopic23909.html]hier[/url] wat aan?
  • Gerben is dit wat voor je? http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm
  • Die link had ik inmiddels ook gevonden, die "nosavesettings" sleutels lijken te werken. Wat zou het leven toch lastig zijn zonder google. ;)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.