Vraag & Antwoord

OS Windows

zoekfunctie doet het niet meer

9 antwoorden
  • Bij een kennis van me is de zoekfunctie "defect". Hij draait met xp en als we iets zoeken loopt heel het systeem ram-vast en is een reboot noodzakelijk. Hitman vind geen problemen. Wie weet een oplossing voor dit probleem? Thks :wink:
  • Kijk eens of je met de Windows CD in de drive essentiele bestanden vanaf CD op de HD kunt herstellen. Draai vanaf de MSDOS modus sfc /scannow (spatie voor de slash). Wellicht repareert het zo vanzelf.
  • Heb bovenstaande oplossing uitgevoerd. Hij is een half uur bezig geweest met bestanden in cache te zetten en toen hij klaar was gebeurde er verder niets! Konden niets anders doen als de box met het commando "exit"te verlaten. Na de computer opnieuw opgestart te hebben was er niets aan de hele situatie veranderd. Detail is wel dat in de veilige modus de zoekfunctie het wel doet. Het probleem is er al enkele maanden zonder noemenswaardige oorzaak Nogmaals: Hitman-pro bied in dit geval ook geen soelaas; het is dus geen 4rus of spyware die in de weg zitten. Wie weet er nog een oplossing? Thks :wink:
  • Pak eens een herstelstelpunt voordat 't probleem zich aandiende! Kan veel oplossen.....
  • Helaas....geen herstelpunten van 3 maanden geleden meer aanwezig :cry:
  • [quote:fddeb889c9="@l"]Helaas....geen herstelpunten van 3 maanden geleden meer aanwezig :cry:[/quote:fddeb889c9] Mmm...., jammer! Toch komt me 't probleem niet onbekend voor! Niet alleen bij XP, maar ook bij ME komt dit fenomeen voor. Laatste tips: - Gebruik de zoekfunctie van deze C!T fora eens - Ga eens te rade in de M$ knowledgebase
  • Kijk hier eens,onder de letter S van Search http://www.kellys-korner-xp.com/xp_abc.htm
  • Hoi, [quote:77c7a3134d="@l"]Nogmaals: Hitman-pro bied in dit geval ook geen soelaas; het is dus geen 4rus of spyware die in de weg zitten. [/quote:77c7a3134d] Dat is een gevaarlijke conclusie, alleen op basis van Hitman Pro.... Gebruik eens een echte virusscanner ([url=http://free.grisoft.com]AVG[/url] bijvoorbeeld), of doe een online [url=http://nl.trendmicro-europe.com/consumer/housecall/housecall_pre.php]virusscan[/url] (er zijn wel meer online virusscanners, via Google vind je ze).
  • "Search - Doesn't Work Open Explorer and go to the Windows\Inf folder. Locate the srchasst.inf file. Right click it and select Install. You'll need your XP CD or the files from the I386 folder. (This fix will require you to have your Win XP CD). The Windows\Inf folder is a hidden folder. You can adjust your Explorer Folder Options (View tab) to Show hidden files and folders. You can also click Start, Run and enter %SystemRoot%\Inf to open directly to the Inf folder." Deze komt van de link van MGSpecial. Dat was de aktie waarvan ik hoopte dat ie met sfc /scannow zou worden hersteld. Doe het dan maar even handmatig.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.