Vraag & Antwoord

OS Windows

Packard bell pc formatteren: waar op letten?

5 antwoorden
  • Ik ga binnenkort een packard beel pc formatteren, maar k heb er nu nog geen info over. Waar moet ik voor de format op letten? Ik bedacht zelf al: Welke windows staat erop? Ik wou Fdisk even downloaden en op een disk zetten en een 98 opstartdiskette maken. Verder m,oet ik voor de format letten op het feit of de drivers aanwezig zijn. Anders zou ik die eerst moeten zoeken. Verder nog suggesties? Edit: hoe kom ik aan FDisk?
  • www.bootdisk.com Met de zoekfunctie van het forum vind je genoeg.
  • [quote:747f8a723e="tinus89"] Ik ga binnenkort een packard beel pc formatteren, maar k heb er nu nog geen info over. Waar moet ik voor de format op letten? [/quote:747f8a723e] Welk bestanden systeem erop staat. Als het NTFS is, heb je waarschijnlijk niet veel aan een Windows 98 opstart diskette. Verder neem ik aan dat je van je data al een back-up hebt gemaakt. [quote:747f8a723e="tinus89"]Verder m,oet ik voor de format letten op het feit of de drivers aanwezig zijn. [/quote:747f8a723e] De drivers zouden bij Packard Bell gedownload kunnen worden http://support.packardbell-europe.com/support/download/drv.asp?c=ap Welk model van Packard Bell heb je? Staat deze hierbij? http://support.packardbell-europe.com/support/pri/pri.asp?c=ap [quote:747f8a723e="tinus89"] Welke windows staat erop? [/quote:747f8a723e] Als die Packard Bell niet al te oud is, zal er wel Windows XP opstaan, neem ik aan. Heb je de herstel cd nog?
  • Het is niet mijn eigen pc....... Ik weet niet wat voor type het is, en k weet niet of ik de drivers kan vinden...of kan ik daar gewoon van op aan? Een backup is niet nodig, en ik weet niet wat voor besturingssysteem er op staat, maar de eigenaar kennende ga ik uit van 98. Dus FAT32. Fdisk heb ik al gevonden.
  • Je hebt ook nog kans dat de XP-CD op een verborgen partitie staat op de HDD en dat er via het normale menu een XP-CD of DVD mee te maken is, waarna je de HDD probleemloos kunt formatteren en vanaf die herstels-schijf kunt werken. Je kunt die schijf mmestal ook maar één keer maken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.