Vraag & Antwoord

OS Windows

OUTLOOK 2000 sluit niet normaal af !

10 antwoorden
  • Gebruik Outlook 2000 onder Windows 2000 en is mijn standaard mailclient. Since een week sluit Outlook niet meer normaal af en moet ik via "Ctr-Alt-Dte" en de taakmanager het programma afsluiten. Mijn acties tot nu zijn geweest: defragmenteren - registry mechanics - virusscanner laten werken. Geen resultaat ! Kan iemand uitkomst bieden ?
  • Probeer eens met Hitman Pro om spyware te verwijderen. www.hitmanpro.nl . Het programma werkt automatisch, je hoeft alleen maar bij het 1e gebruik de verschillende voorwaarden te accepteren. Programma is geheel gratis.
  • Krijg je nog een bepaalde foutmelding als je hem probeert af te sluiten..of loopt hij gewoon vast? Anders kan je misschien nog outlook met je office cd even opnieuw installeren (wel eerst je mail veiligstellen)
  • Dank voor je suggestie, had ik vergeten te vermelden maar heb ik ook al uitgevoerd. Geen resultaat en ook geen extra meldingen.
  • [quote:11c718e1d6="robma"]Dank voor je suggestie, had ik vergeten te vermelden maar heb ik ook al uitgevoerd. Geen resultaat en ook geen extra meldingen.[/quote:11c718e1d6] Welke tip had je al uitgevoerd?
  • Had in de eerste vraagstelling moeten vermelden dat ik ook Office-2000 opnieuw geinstalleerd had (plus updates) maar geen resultaat. PC loopt niet vast maar Outlook sluit niet af op de normale wijze, dus hier ligt het probleem ook niet. Aan de reguliere MS-updates kan het ook niet liggen omdat het probleem recentelijk begon en er geen nieuwe updates binnengehaald zijn.
  • [quote:5f63310999="robma"]Had in de eerste vraagstelling moeten vermelden dat ik ook Office-2000 opnieuw geinstalleerd had (plus updates) maar geen resultaat. PC loopt niet vast maar Outlook sluit niet af op de normale wijze, dus hier ligt het probleem ook niet. Aan de reguliere MS-updates kan het ook niet liggen omdat het probleem recentelijk begon en er geen nieuwe updates binnengehaald zijn.[/quote:5f63310999] Heb je al op spyware gecheckd, zie mijn tip van Hitman Pro?
  • Ik heb Adaware laten draaien en nog steeds geen normale afsluiting. Hitman heb ik op een andere pc draaien, nadeel ervan is dat je geen enkele controle hebt over de wijze van scannen.
  • Hitman vind meer dan Ad-ware. Hitman Pro is namelijk een heel pakket van antispywareprogs waaronder Ad-ware :wink:. Dus ik zou het toch proberen. Als je trouwens echt complete controle wil hebben dan moet je Hijackthis eens proberen. Maar lees eerst het volgende ff goed door: http://users.telenet.be/marcvn/spyware/1758530.htm Hijackthis is namelijk een wat moeilijker programma.
  • Bedankt voor de tip, ik ga eens kijken op deze link ! :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.