Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

map bureau-accesoires leeg

Ruurd
3 antwoorden
 • Hallo,

  Een collega van mij liep tegen het volgende aan. Zij heeft een otoprogramma van Olympus geïnstalleerd. Het prog heet Camedia. Nadat zij een paar foto's had verstuurd lukte dit om de een of andere reden niet meer.

  Zij dacht dat zij er goed aan zou doen het programma te verwijderen en opnieuw te installeren. Het prog werd niet automatisch bewaard in de map Program Files en zij zegt dat ze een keuze moest maken. Ze koos voor de map Bureau-accesoires. Daar heeft zij het programma dus opnieuw in geïnstalleerd. Nog steeds kon zij geen foto's versturen en op mijn aanraden heeft zij eens naar de firewall gekeken. En inderdaad, daar lag het probleem.
  Het foto's versturen met Camedia lukt nu dus weer.

  Omdat mijn collega voor mijn raad om eens naar de firewall te kijken had geprobeerd een systeemherstel te doen ging zij dus via start naar de map
  Bureau-accesoires. Het viel haar op dat deze map helemaal leeg was en dat alleen dus het prog Camedia er in stond. Heel vreemd. Dit vertelde zij mij vanavond.

  Ik op mijn beurt heb geen idee wat er aan de hand kan zijn. Toen ik haar vroeg om de map Bureau-accesoires eens te zoeken via de zoekfunctie kwam zij tot de ontdekking dat die map in de map Program Files staat. Nou, bij mij is dat zeker niet het geval. Als ze die map opent dan mist zij nog steeds heel veel mappen zoals Systeemwerkset e.d. Een paar mapjes heeft zij wel, o.a. Notitieblok.

  Mijn collega draait onder Millenium.
  Is er iemand die een idee heeft wat er aan de hand is en waar de inhoud van de map Bureau-accesoires ( o.a. Paint) gebleven kan zijn?

  Graag advies, bedankt.
  Ruurd
 • Heeft de zoek functie van windows al iets opgeleverd?
  start->zoeken->bestanden of mappen (lokale vaste schijven)
  Als windows op deze manier paint en dergelijke niet vindt dan weet ik het eerlijk gezegd ook niet. Misschien een herinstallatie van windows proberen dan.
 • Windows CD in de drive doen. Ga dan naar Software toe. En kies voor Windows onderdelen toevoegen/verwijderen. Daar kun je die onderdelen aanvinken en dus weer toevoegen aan Windows. Als het vinkje er al staat, haal het dan weg. Start Windows opnieuw op. En zet dan het vinkje. Als het goed is wordt het dan geïnstalleerd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.