Vraag & Antwoord

OS Windows

te klein beeld

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Ik heb het volgende probleem.
  Als ik sommige webpagina`s open dan lijkt mijn scherm te klein want er moet nog iets onderaan zitten, alleen ik kan er niet bij en er is geen mogelijkheid om te scrollen.
  Wat kan ik hieraan doen.
  En dan nog het volgende, ik ben windws 98 se proberen op een harde schijf te plaatsen waar verder niets op staat en het lukt niet ik krijg en melding van: error loading user.exe wat moet ik hiermee.
  Groeten Huub
 • 1) Maak is een screenshot van wat je bedoelt.
  2) Je moet hem installeren vanaf CD, gewoon de hele zooi kopieren werkt natuurlijk niet, geef anders meer info. als je dit al wel geprobeert had.
 • Zou je geen mail willen sturen naar mensen van een forum als je een vraag op het forum hebt gesteld dit is hoogst iritant en bovendien had ik geen idee waar de mail over ging ik had hem bijna weggegooid toen @C!T keek en een topic met dezelfde naam zag staan; Gewoon hier posten en praten etc dan kan iedereen meelezen en iedereen meedenken en krijg ik niet van die onzin in mijn mailbox, dankuwel (zie dit maar als opbouwende kritiek blabla niet als afkrakerij).

  In ieder geval, zou ik een bericht plaatsen in subforum [i:2a1191884b]Beveiliging & Privacy[/i:2a1191884b], en dan daarin een HiJackThis log, zodat u daar kan worden verder geholpen, want ik zie alleen op dat screenshot al 2 soorten spyware dus er zal ongetwijfeld meer zijn. Daarnaast zie ik ook geen virusscanner en geen firewall, maar weer wel talloze onnodige programma's die ook van de pc af mogen of kunnen worden vervangen (WinZip vervangen door WinRar, RealPlayer vervangen door Realplayer Alternative, al die andere icoontjes kan ik zo niet thuisbrengen, is te onscherp screenshot).
 • En dan toch gewoon weer mailen he …
  Screentje kan je op webspace gooien, kan iedereen meekijken, en als je gewoon iets wil zeggen tegen een forum gebruiker dat je neit in een topic/post vind passen dan kan je mij een PM sturen (Private Message/Prive Bericht) :)

  Maargoed, de reden dat ik over spyware begin is omdat dit misschien wel de oorzaak van je probleem kan zijn. Als IE denkt dat het precies past maar die toolbar bijvoorbeeld duwt het zooitje naar beneden en IE weet dat niet dan is de oorzaak dus spyware en het gevolg een te klein beeld ;)

  (Om dan ook nog maar iets te zeggen dat niet zo 'negatief' klinkt: )
  Succes met het oplossen alvast :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.